Güneş Altunkaş’ın ilk romanı
Kapının Ardındaki Ben
15 Mart’ta tüm kitapçılarda!

O kapı, hep aynı kapı…
Yıllardır rüyamda o kapıyı görmemin bir nedeni olmalı…
Üç yıl. Zeynep’in aynı rüyayı görmesinin üzerinden neredeyse üç yıl geçmiş, kurtuldu sandığı kâbusu yeniden başlamıştı. Peki o rüyayı görmesinin, her uyandığında böbreklerinde bir ağrı hissetmesinin sebebi neydi? Zincirlerle kapatılmış ve kilit vurulmuş o kapının bir anlamı olmalıydı…

Zeynep fotoğraf çekmek için Galata sokaklarında gezindiği bir gün hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Yıllardır rüyalarına giren, rüya olmaktan çıkıp kâbusu haline gelen ve benliğini ele geçiren o kapı tam karşısındaydı. Evet, hep aynı rüyayı görmesinin sarsıcı bir nedeni vardı. Belki de bu neden yeni bir başlangıcın anahtarıydı…

Güneş Altunkaş kimdir? Güneş Altunkaş 1984, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini de tamamlayan Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Uzun yıllar reklam film sektöründe genel sanat yönetmeni olarak görev alan Altunkaş, eşzamanlı olarak ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajlarıyla ses getirdi. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, film yapımı ve satışıyla iş hayatına devam etmektedir. Kapının Ardındaki Ben, yazarın ilk romanıdır.
Kapının Ardındaki Ben
Güneş Altunkaş
Nemesis Kitap
200 sayfa
24 TL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Canavar - Beast (2022) Ant-Man ve Wasp (2018) 3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi (2018) Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız - A Girl Walks Home Alone at Night (2015) Kim Demiş Kötüyüz Diye? - The Bad Guys (2022) Mainstream (2021)