ALTIN KÂSE Alfa Yayınları’ndan çıktı.

“Altın Kâse bireysel tutkunun, düşüncelerin ve bir amacın zarif salınımlarını hissettiren neredeyse ‘eylemsiz’ bir roman. Bir zamanlar var olan altından bir hava, altından mekânlar, altından bir dünya. Böylesi bir saltanat söylencesi James’in karakterlerini hem kendisi hem de birbirleri için öyle ilgiye değer kılıyor ki onun her şey ve herhangi bir şeyle ilgili gözlemlerinin şiddeti, okurunu soluksuz bırakıyor. Hakiki altın, elinizle kavrayıp tutabildiğiniz altın, bu romandaki aşk hayalinin özünü oluşturuyor. Taklit olan, yaldızlı ve çatlağı gizlenmiş kristal, gerçeğiyle asla yarışamaz. Bu kitap, insanı kendinin ötesine taşıyacak şekilde heyecanlandıran bir saltanat imgelemidir.”
–Alfred Kazin4
Henry JAMES
ALTIN KÂSE

Çeviren: Zeynep Çiftçi
Roman
1. Basım: Eylül 2021
612 Sayfa

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kestik Babacım (2023) Açlık Oyunları - The Hunger Games (2012) 80 Günde Devrialem - Around the World in 80 Days (2023) Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu - Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) Uzun Boylu Esmer Adam - You'll Meet A Tall Dark Stranger (2013)