Yönetmen ve senarist Kıvanç Sezer’in “Küçük Şeyler” filminde, zebralar cirit atıyor! Filmin başrol oyuncularından Alican Yücesoy’a en son 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde olmak üzere, dört ayrı festivalde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazandıran Onur karakterinin rüyalarına giren, kâbusu olan zebralar, izleyiciye mesajlar yağdırıyor. Herkesin kendi zebrasını bulacağı, bir beyaz yaka komedisi olan “Küçük Şeyler”, 29 Kasım’da vizyona giriyor.

Kıvanç Sezer’in yazıp yönettiği “Küçük Şeyler”, beyaz yakalıların yaşantısını, maddi kaygılar nedeniyle hayatlarında yeni bir döneme giren Onur ve Bahar çifti üzerinden; kaçınılmaz kavgalarla, kabuslarla, absürt durumlarla, bedensel ve ruhsal değişimlerle anlatıyor. Film, pek çok kez zebralarla göz göze gelen Onur karakterini canlandıran Alican Yücesoy’a, en son 9. Malatya Uluslararası Film Festivali olmak üzere 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ve Herceg Novi – Montenegro Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandırdı. Trajikomik anlatım diliyle dikkatleri çeken, mizah unsurunun eksik olmadığı filmin başrollerinde Yücesoy’a Başak Özcan eşlik ediyor.

Ortak noktaları lüks bir site olan farklı karakterlerin hayatlarına odaklanan, işçi, müşteri ve müteahhiti konu alan bir üçlemenin ikinci filmi olarak izleyiciyle buluşan “Küçük Şeyler”de; Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın yanı sıra Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel ve Kubilay Tuncer gibi isimler de rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Hatip Karabudak’ın, sanat yönetmenliğini Alceste Wegner ve Reyhan Acar’ın yaptığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Selim Güntürkün, yardımcı yönetmenliğini Emin Akpınar üstleniyor.

Asteros Film, Karaçelik Film ve Zebra Productions yapımı olan “Küçük Şeyler”in yapımcılığını Tolga Karaçelik, Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı üstleniyor. Dağıtımcılığını TME Films’in yaptığı “Küçük Şeyler”, 29 Kasım 2019’da sinemalarda!

“KÜÇÜK ŞEYLER”
OYUNCULAR:
Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Tuğçe Altuğ, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel, Kubilay Tuncer, Nezaket Erden, Jaki Baruh, Barış Gönenen, Kürşat Karaman, Serhan Süsler, Nihan Aypolat
Yazar ve Yönetmen: Kıvanç Sezer
Yapımcılar: Tolga Karaçelik, Kanat Doğramacı, Kıvanç Sezer
Yapım: Asteros Film, Karaçelik Film, Zebra Productions
Ortak Yapım: Işık Sanat, Bando Post Production House
Görüntü Yönetmeni: Hatip Karabudak
Sanat: Alceste Wegner, Reyhan Acar
Uygulayıcı Yapımcı: Selim Güntürkün
Yardımcı Yönetmen: Emin Akpınar

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Parlak Yıldız - Bright Star (2010)  (2019) Göktaşı (2018) Sofra Sırları (2018) Yedinci Hayat - What Happened to Monday (2017) Benden Hikayesi (2019)