Adalet 3: Son – The Equalizer 3

Robert McCall, dudak uçuklatan bir aksiyonla geri dönüyor…

“Adalet 3: Son” eleştirmenlerden tam not aldı!

Ünlü oyuncu Denzel Washington’ın unutulmaz rolü ile üçüncü kez geri döndüğü “Adalet 3: Son (The Equalizer 3), 1 Eylül’de ülkemizde seyirciyle buluşmaya hazırlanırken, filme dünyaca ünlü eleştirmenlerden tam not geldi. Serinin son filmi için en iyinin sona saklandığını yazan eleştirmenler seyirciyi çarpıcı bir aksiyonun beklediğini vurguladı.

2014’te başlayan seride hikâye İtalya’da devam ederken, Washington’a 20 yıl önce “Man on Fire” filminde birlikte rol aldığı Dakota Fanning eşlik ediyor.

Başrolünde Oscarlı oyuncu Denzel Washington’ın yer aldığı aksiyon-gerilim serisi Adalet (The Equalizer) son filmi “Adalet 3: Son” ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Aksiyon ve gerilim severlerin merakla beklediği filme dünyaca ünlü eleştirmenlerden gelen yorumlar serinin hayranlarında heyecan yarattı.

Bir adamın huzurunu bozduğunuzda ne olacağını gösteriyor!

Adalet 3: Son için “Acımasız ve vahşi. Sizi havaya uçuracak, dudak uçuklatan bir aksiyon” yorumunda bulunan için Forbes yazarı Simon Thompson yazısında “Denzel yine yapacağını yapıyor. Fuqua ve Washington’un güçlü eşleşmesi en iyiyi sona saklamış” diyor.

Black Sports Online yazarı Robert Littal ise “Acımasız olduğu kadar güzel de bir film” vurgusunda bulunurken Denzel Washington’ın Adalet 3: Son’da bir adamın huzurunu bozduğunuzda ne olacağını gösterdiğini yazıyor.

Denzel Washington ve Antoine Fuqua’nın Adalet üçlemesinin büyüleyici, nabzı hızlandıran son bölümünde seyirciye mükemmel bir aksiyon sunduğunu ifade eden Movieweb yazarı Julian Roman’ın yanı sıra The Curvy Film Critic yazarlarından Carla Renata ise Adalet 3: Son için “Elektrik gibi çarpıcı bir film” tanımlaması yapıyor.

Adalet 3: Son konusu

Adalet 3: Son filminde Denzel Washington bu kez Güney İtalya’da mafya patronları ile mücadele ediyor. Her zaman ezilenlerin yanında olup adaleti aramakta teselli bulan Robert McCall (Denzel Washington) bir hükümet suikastçısı olarak hayatından vazgeçtiğinden beri, geçmişte yaptığı korkunç şeyler yüzünden kendini affetmek için mücadele ediyor. McCall, Güney İtalya’da bir şekilde kendini evinde bulup, yeni arkadaşlarının yerel mafyaların kontrolü altında olduğunu fark eder. Olaylar ölümcül bir hal alırken McCall arkadaşlarının koruyucusu olup mafyayı alt etmesi gerektiğini biliyor.

Adalet 3: Son Filmin Künyesi

Yönetmen: Antoine Fuqua
Oyuncular: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea
Senaryo: Richard Wenk
Yapımcılar: Todd Black, Jason Blumenthal, Denzel Washington, Antoine Fuqua, Steve Tisch, Clayton, Alex Siskin, Tony Eldridge, Michael Sloan
Uygulayıcı Yapımcı: David Bloomfield, Tarak Ben Ammar, Andy Mitchell
Cast: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Adalet 3: Son, 1 Eylül’de sinemalarda olacak.

Filmin Fragmanı:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dom Hemingway (2014) Rüzgar (2018) Şimdi Nereyi İşgal Edelim? - Where to Invade Next (2016) Hatıraların Masumiyeti: Orhan Pamuk’un Müzesi – İstanbul - Innocence of Memories (2016) Süper Mario Kardeşler Filmi (2023) Benim Komşum Bir Melek - St. Vincent (2015)