Basın danışmanlığını NİZAM EREN İLETİŞİM’in yaptığı ABİMM !.. filmi davetine Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Selen Seyven, Rüçhan Çalışkur, Haldun Boysan, Senarist İlker Akdağlı, Yönetmen Şafak Bal, Görüntü Yönetmeni Ertunç Şenkay ve Yapımcı Ergun Mercan katılarak gazetecilerin sorularını yanıtlayarak projeyi anlattılar.

Yapımcı Ergun Mercan, 2 milyon TL nin üzerinde bir bütçe ile çekilecek olan filmin 4 hafta boyunca İstanbul, Ege ve Akdeniz sahillerinde çekileceğini, Ege de bir köyde de sahnelerinin olduğunu belirterek Aralık sonuna doğru gösterime gireceklerini belirtti.

Senarist İlkay Akdağlı’nın bol aksiyonlu, komedisi ve ağır da dramı olan , sıcacık bir aile filmi olduğunu belirterek , izleyicileri “acıklı bir komedi bekliyor” dedi.

Mustafa Üstündağ ve Levent Üzümcü’nün 2 kardeşi canlandıracağı filmin basın sohbetinde birbirine yaptıkları şakalar ile iyi bir ikili olacaklarının işaretini verdiler. Birbirlerine “abim” diyerek hangisinin kardeş hangisinin abi olduğunu merak ettirdiler ..

Haldun Boysan’a göre aksiyon…

Selen Seyven’e göre Aşk filmi..

Mustafa Üstündağ’a göre komedi…

Levent Üzümcü’ye göre dram filmi…

Rüçhan Çalışkura göre ise sıcacık bir aile filmi…

Ekibin birleştikleri nokta ise sezonun en iddialı yapımı olacakları ve her yaşa göre bir film çekecekleri noktada oldu…

YAPIM: ELİTA FİLM- ERGUN MERCAN
SENARİST: İLKAY AKDAĞLI
YÖNETMEN: ŞAFAK BAL ( ilk uzun metrajı)
GÖRÜNTÜ YÖN: ERTUNÇ  ŞENKAY ( bütün iyi filmlerin görüntü yönetmeni diyor kendine…
OYUNCULAR

ÇETİN: MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ ( KURTLAR VADİSİ’NİN MURO’SU)
ARİF: LEVENT ÜZÜMCÜ     (AVRUPA YAKASI’NIN CEM’İ)
HALA: RÜÇHAN ÇALIŞKUR   ( BULUTLARI BEKLERKEN’İN ÖDÜLLÜ ELENİ’Sİ))
MUHTAR: HALDUN BOYSAN   ( SİNEMANIN EN ÜRETKENLERİNDEN BİR DAHİ
MELEK: SELEN SEYVEN     ( DOLU DİZGİN YILLAR’IN GÜLŞEN’İ)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Efsunlu: Kabirden Gelen (2019) Cin Perdesi (2022) Kana Susadım - Jennifer's Body (2009) İkimize Bir Dünya (2016) Zaman Makinesi 1973 (2014) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2023)

Leave a comment