DİSNEY+’IN BÜYÜK MERAKLA BEKLENEN
VE CUMHURİYETİN 100. YILINDA YAYINA GİRECEK OLAN ‘ATATÜRK’ DİZİSİNİN İLK TANITIMI YAYINLANDI!

Disney+’ın dev prodüksiyonlu ‘Atatürk’ dizisinin ilk tanıtımı Cumhuriyet Bayramı’na özel bir sürprizle seyirci ile buluştu. Cumhuriyetin 100. yılında yayınlanacağı duyurulan dizinin diğer detayları ise şimdilik gizliliğini koruyor.

İSTANBUL, Türkiye (28 Ekim 2022) – Yayın hayatına başladığı günden bu yana birçok başarılı dizi ve filmle gündemde olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın, Cumhuriyetin 100. yılında yayınlanacak olan ‘Atatürk’ dizisinden ilk tanıtımı seyirci ile buluştu. Cumhuriyet Bayramı’na denk getirilmesi ile dikkatleri üzerine çeken tanıtımda başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal’i canlandırdığı karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkmış oldu.

Yarbay Mustafa Kemal’i 10 Ağustos 1915’te, taarruz öncesi Conk Bayırı’nda gördüğümüz, duygu dolu sahneleri ile hafızalara kazınan tanıtımda, Namık Kemal’in “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara mâderini.” dizelerine, Atatürk’ün 1921 yılında meclis kürsüsünden verdiği “Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak bahtı kara mâderini.” cevabına atıfta bulunuluyor.

Yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Atatürk’, 2023’te, Cumhuriyet’in 100. yılında, sadece Disney+’ta.

Twitter: @DisneyPlusTR
Instagram: @disneyplustr
Facebook: @DisneyPlusTR

DISNEY+ HAKKINDA
Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformudur. The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçasıdır. Platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen bir orijinal içerik kataloğu sunmaktadır. Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platformdur. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alır. Daha fazlası için disneyplus.com’u ziyaret edebilir veya mobil ve TV cihazlarından Disney+ uygulamasına erişebilirsiniz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bobi: Dikenlerin Gücü Adına - Bobby The Hedgehog (2018) Sefiller - Les Miserables (2013) Igor (2009) Aquarius (2017) The Sea of Trees: Sonsuzluk Ormanı (2017) Kısmet, Sevgilim: İlk Şarkı - Mektoub, My Love: Canto Uno (2018)