Sibel Mirkelam uzun süren sessizliğini bozuyor…
“Otomobil” dillere dolanacak…
Sibel Mirkelam, yazdığı üç şarkının yer aldığı maxi single ile yeniden müzik severlerin karşısında. Sibel Mirkelam, şarkılarının dillere dolanacağını söyledi.
Geçtiğimiz yıl “Yalan Bi’Aşk” isimli albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan; yorumuyla, farklı dillerde söylediği şarkılarla ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Sibel Mirkelam, üç şarkılık bir maxi single ile yeniden müzikseverlerle buluşuyor. “Otomobil” ismini verdiği şarkı ile çıkış yapmaya hazırlanan Sibel Mirkelam, “Güzel, heyecanlı bir albüm oldu. Enerjisi çok yüksek olan bu albümü herkes çok severek dinleyecek. Bu şarkılar dillere dolanacak” dedi.
Albümde bulunan, Otomobil, Martaval ve Olmadı Gitti şarkılarının aynı zamanda söz yazarı ve bestecisi olan Sibel Mirkelam’ın albümünün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü Suat Aydoğan yaptı. “Esprili sözleri ve dinamik altyapısıyla keyifle dinlenecek bir maxi single” oldu diyen Sibel Mirkelam,  albümün ilk klibini ise Serdar Seki yönetmenliğinde “Otomobil”e çekti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (24. hafta):
Genç Werther'in Acıları - Young Werther (2025) Süper Köpekler Yaz Maceraları - The Barkers Pursuit of Adventure 2 (2025) Tam Bana Göre - Materyalistler (2025) Bozzo in the Woods (2025) Aşk Sadece Bir An (2025) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - How To Train Your Dragon (2025) Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code (2025)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Kız - The Lost Daughter (2021) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Vahşet Geçidi - Lemon Tree Passage (2015) Earwig (2022) Mickey 17 (2025) Albüm (2016)

Leave a comment