Pera Klasikleri’nde Sezonun Son Konseri
Lagom Quartet’ten “Ölçü ve Denge”
11 Mayıs Cumartesi, 19.30

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, Pera Klasikleri bahar sezonunun son konserinde “Ölçü ve Denge” temasıyla klasik müzikseverleri Lagom Quartet’in ezgileriyle buluşturuyor. Vakfın Oryantalist Resim Koleksiyonu’ndan bir seçkinin yer aldığı sergi salonunda gerçekleşecek konserde, Beethoven ve Dvorak’ın eserleri müzikseverleri bambaşka dünyalara götürecek.

Enstrümanında usta dört müzisyen; Huseynali Huseynaliyev, Aliya Okeev, Semih Tercan ve Yaşar Köroğlu’nun yer aldığı Lagom Quartet, Beethoven ve Dvorak’ın yaylı kuartetler için iki sevilen eserini seslendirecek.

11 Mayıs Cumartesi 19.30’da Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisinin yer aldığı katta gerçekleşecek konser, klasik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Lagom Quartet
Huseynali Huseynaliyev (I. Keman)
Aliya Okeev (II. Keman)
Semih Tercan (Viyola)
Yaşar Köroğlu (Viyolonsel)

Biletler Biletix’ten veya konser günü Pera Müzesi resepsiyonundan alınabilir. Pera Müzesi Dostları’na %50 indirim uygulanır. Yerler sınırlı ve numarasızdır. Konser arasız olup yaklaşık 1 saat sürmektedir. Etkinlik 7 yaş ve üzeri için uygundur. 7-12 yaş arasındaki dinleyiciler konsere bir yetişkin eşliğinde katılabilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
Efendiler (2025) Sonradan Gurme (2025) Evli Mutlu Çocuklu (2025) Diş Perisi Masalı - A Tooth Fairy Tale (2025) Kaçak Fil - Hitpig! (2025) Popeye the Slayer Man (2025) Saint-Ex (2025) Örümcek-Adam - Spider-Man (2025) Baba -The Godfather (2025)
Arşivden Seçkiler:
Bir Hikayem Var (2013) Silence - Sessizlik (2017) Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 - Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015) Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 (2015) Skyfall 007 (2012) Ölüm Alfabesi - Ouija (2014)