Berkan M. Şimşek’in yeni romanı CANIM ŞEYTAN Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Karanlık, absürd, muzip.

“Canım Şeytan, türler arasında kıvraklıkla dolanan bir roman.

Ciddi ama absürd, şeytani ama saf, çokbilmiş ama sakar, vakur ama uçarı.”

Hikâyemiz şehrin dışındaki bir sanayi bölgesinde, metal müzik hayranlarının kalesi olan Merkez’de geçer.

Merkez, toplu intihar olaylarıyla çalkalanmaktadır. Bu intiharların ortasında da yarı beyaz yakalı-yarı metalci Haldun,

gönülsüz bir dedektiflik macerasına atılarak hem Merkez’e sızdığı düşünülen sivilleri, hem meçhul bir tedarikçiyi, hem de ortadan kaybolan bir müzisyeni aramaya başlar.

Canım Şeytan, hayali bir metal komünitesi üzerinden “topluluk olma” fikrini sorguluyor, bizleri bir arada tutan farazi ipleri alaya alıyor.

Berkan M. Şimşek, ilk romanı Leopold’un Sabunu’yla açtığı kendine has kulvarda sıkı bir tempoda koşarak incelikli bir evren yaratıyor.

BERKAN M. ŞİMŞEK
Canım Şeytan
Roman
1. Basım: Mart 2021
378 Sayfa

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (34. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Aşkın Son Mevsimi - The Last Station (2010) Tinker Bell ve Canavar Efsanesi - Tinker Bell and the Legend of   the Never Beast (2015) Resident Evil 5: İntikam - Resident Evil: Retribution (2012) Doraemon - Stand by Me Doraemon (2015) Kiki ile Miki: Alatura (2017) Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları - Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)