ALONE

Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Pim ile Vee’nin evlilikleri normal  gözükmektedir. Pim’in sürekli bir işi vardır ve iyi arkadaşlara sahiptir. Pim ve Vee’nin hayatları bu haliyle iyi gitmektedir. Bu durum ta ki Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin  yanına dönmeleri gerektiği söylenir. Pim Tayland’a vardığında  geçmişte yaşadığı acı anılarla dolu bir tecrübeyi hatırlar. Fakat bu anılar geçmişte yaşadıklarından farklıdır. Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder sanki o olaylar Pim’e çok yakın birisinin hisleri gibidir. Pim bu duyguları hissettiğinde  bir süre sonra bir ikiz kardeşinin olduğunu hatırlar. Ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlanmaya başlar. Böylece bu yap-bozun parçaları netleşmeye başlar. Pim artık bu garip hislerinin sebebinin farkına varır. Böylece  iki yaşam birbirine bağlanmaya başlar. Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır. Bu aslında korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır. Pim’in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır. Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?

Yönetmen: Parkpoom Wongpoom, Banjong Pisanthanakun
Oyuncular: Marsha Wathanapanitch, Withaya Wasukraipaisan, Rachanu Boonchuduang
Süre: 90 Dakika
Tür: Korku- gerilim

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
Efendiler (2025) Sonradan Gurme (2025) Evli Mutlu Çocuklu (2025) Diş Perisi Masalı - A Tooth Fairy Tale (2025) Kaçak Fil - Hitpig! (2025) Popeye the Slayer Man (2025) Saint-Ex (2025) Örümcek-Adam - Spider-Man (2025) Baba -The Godfather (2025)
Arşivden Seçkiler:
Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın - Sin City: A Dame to Kill For (2014) Aşk Her Yerde - Love Actually (2024) Aşkın İzi - Marked Men (2025) Kral Arthur: Kılıç Efsanesi - King Arthur: The Legend of the Sword (2017) Yedinci Hayat - What Happened to Monday (2017) Pastoral Amerika - American Pastoral (2016)

Leave a comment