Perşembe Sineması sonbahar programı devam ediyor

Garanti Mortgage desteğiyle gerçekleştirilen Perşembe Sineması, Kasım ayı programı ile SALT Beyoğlu’nda devam ediyor. Perşembe Sineması’nın Kasım ayındaki ilk gösterimi, usta Alman yönetmen Werner Herzog’un ‘Strozsek’ filmi olacak.

SALT’ın Garanti Mortgage işbirliğiyle sürdürdüğü ve bu yıl ‘yenilenme’ olgusunun işlendiği Perşembe Sineması,’nın Kasım ayı programı Werner Herzog imzalı ‘Stroszek’ filmi ile 1 Kasım’da SALT Beyoğlu’nda başlıyor.

‘Yenilenme’ arzusunun geçmişteki tezahürlerine bakarken bugünden geleceğe dair öneri ve olasılıklar üzerine düşünen filmlerle devam eden Perşembe Sineması, 29 Kasım’a dek her perşembe saat 19.00’da SALT Beyoğlu’ndaki Açık Sinema’da sinemaseverlerle buluşuyor.

PROGRAM

1 Kasım
Werner Herzog, Stroszek, 1977
8 Kasım
David M. Edwards, Sprawling from Grace [Banliyöden Yayılan Yıkım], 2008
15 Kasım
Géza Bereményi, Eldorádó [Altın Şehir], 1988
22 Kasım
Yung Chang, Up the Yangtze [Yangtze Nehri], 2007
29 Kasım
Aki Kaurismäki, Toivon tuolla puolen [Umudun Öteki Yüzü], 2017

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (39. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Yem - Bait (2013) İtalyanca Dersleri - Italian Studies (2022)  (2015) Maşa ile Koca Ayı 4 - Masha And The Bear: Masha's Songs (2021) Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence - Masha and the Bear: Twice the Fun (2023) Kutup Köpekleri 2 - Alla Ricerca Dell'idolo Artico (2025)