Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian; Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında konserlerine de devam ediyor!

Sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atan Cem Adrian, 26 Kasım 2016, Cumartesi akşamı saat 22:00’de Beyrut Performance İstanbul’da dinleyicileriyle buluşuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (46. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Korkunun Sesi - Echoes of Fear (2019) Aşkın Çekimi - Their Finest (2017) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti (2022) Hırsızlar Şehri - The Town (2010) Kapı - Die Tür - The Door (2010)

Leave a comment