18 Mart 1995 yılında kaybettiğimiz usta oyuncu Sadri Alışık, bu yıl da doğum günü olan 5 Nisan tarihinde mezarı başında anılacak.
5 NİSAN SALI / SAAT 12.00 / ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI
Turist Ömer, Ofsayt Osman, Haşmet İbriktaroğlu, Gönlü bol Arif ve bunlar gibi bir sürü efsanevi karakterin yaratıcısı,  beyaz perdenin tüm renklerini üstünde taşıyan büyük usta Sadri Alışık, 5 Nisan Salı Günü saat 12.00’de Zincirlikuyu Mezarlığında  hayranlarının, meslektaşlarının  ve dostlarının katılacağı bir anma töreni ile anılacak. Kerem Alışık anma törenine tüm sevenlerini beklediğini belirtti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (36. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Büyük Macera - The Big Trip (2019) Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip (2025) Mavi Cennet - Tengri - Blue Heavens (2010) ARCTIC (2019) Elveda - The Farewell (2020) Troller: Hep Beraber - Trolls Band Together (2023)

Leave a comment