“NE YAKIŞIKLI BEBE!” LAFI, ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in bugün ekrana gelecek bölümünde; Kübra Hanım’ın kıskançlığı damgasını vuracak!

Çok kıskanç olduğunu söyleyen Kübra Hanım’ın, İlker Bey’in “kıskançlıkla ilgili bir façan var mı?” sorusu üzerine anlattıkları, herkesi çok güldürecek! Yolda eşiyle yürürken kızların Kerem Bey’e laf atması üzerine sinirlenen Kübra Hanım, dayanamayıp kızların saçına yapıştığından söz edecek. Laf atan kızların daha sonra kendinden özür dilemesine ayrıca sinirlenen Kübra Hanım, anlatımıyla tüm stüdyoyu kırıp geçirecek.

Ben Bilmem Eşim Bilir kahkaha ve eğlence dolu yeni bölümüyle yarın saat 16:00’da Kanal D’de!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (26. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Bizimle Başladı Bizimle Bitti - It Ends With Us (2024) Ivanushki Son Tur - Tur s Ivanushkami (2024) Amman Hocam 2 - Les Profs 2 – Serial Teachers 2 (2016) Milyonda Bir (2021) Lanetli Kardeş - Dark Sister (2020) Kim Ki Duk’tan Moebius - Moebius   (2013)

Leave a comment