Uluslararası çok satan serinin ilk filmi olan Vampir Akademisi / Vampire Academy’nin yakışıklı oyuncusu Dominic Sherwood dün Türkiye’deki hayranları için Türkçe tweet attı. 14 Şubat’ta vizyona giren Vampir Akademisi’nin bilindiği gibi Türkiye’de çok büyük bir hayran kitlesi var ve sadece resmi facebook sayfasında 148.000 kişi bulunuyor. Filmde Christian Ozera karakterini canlandıran genç kızların yeni sevgilisi Dominic Sherwood resmi twitter hesabından şöyle yazdı:

“Merhaba Turkiye! Vampir Akademisi icin sabirsizlaniyor musunuz, kimler ilk gun sinemaya kosacak?”

Dominic Sherwood’un tweeti kısa sürede bir fenomene dönüştü. Türkiye’deki hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan tweet çok kısa bir süre içerisinde 533 kişi tarafından retweet edildi ve 663 kişi favorilerine ekledi. Dominic Sherwood bu tweet’inin ardından Türkiye’deki hayranları tarafından yüzlerce soru ve sevgi mesajı aldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Sir-Ayet 4 (2025) M Hotel Interview (2025) Sırr Kudüs Macerası (2025) Gecenin Kıyısı (2025) Ayı Kardeşler : Kahramanlar Takımı - Xiong chu mo: Ban Wo Xiong Xin (2025) Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi - Portrait of a Lady on Fire (2025) Bukalemun - Persona (2025) ZEROBASEONE: The First Tour Timeless World (2025) Balkondaki Kadınlar - The Balconettes (2025) Alacakaranlık - Twilight (2025) Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2025)
Arşivden Seçkiler:
Adalet (2023) “Üç Harfliler: Nazar” (2024) Donmuş Irmak - Frozen River (2009) Aniden (2023) Görünmeyenler (2012) Suikastçı - The Assassin (2016)

Leave a comment