İTALYAN YAPIMI ANİMASYON FİLMİ “ACEMİ GLADYATÖR”ÜN GALASI TRUMP ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE YAPILDI…

Acemi Gladyatör’ün Galası Trump AVM’de yapıldı. 1 Kasım’da sinemaseverler ile buluşacak olan filmin galasına; başkarakterler Timo ve Diana’yı seslendiren Mert Fırat ve Ceyda Düvenci katıldı.

Yönetmenliğini İtalya’nın yeni Walt Disney’i olarak anılan ve Winx Club karakterinin de yaratıcısı Iginio Straffi’nin yaptığı İtalyan yapımı animasyon filmi “Acemi Gladyatör’ün galası Fırat ve Düvenci’nin yanı sıra Yonca Cevher, Orçun İynemli gibi ünlülerin katılımıyla Trump AVM’de yapıldı. Büyük beğeni toplayan film 1 Kasım’da Türkiye’de tüm sinemalarda eş zamanlı olarak vizyona girecek.

Her yaştan izleyiciye hitap eden ve keyifli dakikalar geçireceğiniz filmin başkarakteri Timo’ya sevilen oyuncu Mert Fırat sesiyle hayat verirken, Timo’ nun bir anda şans eseri karşılaştığı gizemli gladyatör eğiticisi Diana’yı ise Ceyda Düvenci seslendirdi.

İlk defa bir animasyon seslendirmesi yapan ve tüm heyecanları gözlerinden okunan Ceyda Düvenci ve Mert Fırat Trump AVM’de yapılan galaya katılarak basına poz verdi. Galada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mert Fırat; “Seslendirme yapmak çok zor, sadece sesinizle bir karakter yaratıyorsunuz. Oyunculuk adına benim için farklı bir deneyim oldu. Açıkcası animasyonu çok sevdiğim için keyif aldım” dedi.
Ceyda Düvenci ise; animasyon filmlerini çok sevdiğini belirterek “Teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Filmde bir eğiticiyi seslendiriyorum. Çok keyif aldım” dedi.

İzleyicilerin keyifli dakikalar geçirerek büyük bir beğeniyle izlediği filmde; bir an da tüm hayatı değişen ve istemediği halde gladyatör olmaya mecbur kalan küçük Timo’nun macerası anlatılıyor.Filma Ltd ile Türkiye’ye getirilen Acemi Gladyatör, kasım ayında 3D ve 35 mm seçenekleriyle Türkçe dublajlı olarak vizyona girerek seyircisiyle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Muna (2016) PATHAAN (2023) Yola Geldik: Komedi Mafya (2016) Dönüm Noktası - The Humbling (2015) Johnny English Tekrar İş Başında - Johnny English Strikes Again (2018) Güzel Bir Hayat Düşlerken - Cirkus Columbia (2011)

Leave a comment