Uzun yıllar Türkiye Gazetesinde görev yapan gazeteciler Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldiler. Kemerburgaz Kirazlı bent piknik alanında bir araya gelen usta gazeteciler eski günlerin hatıralarını anlatarak geçmişi yeniden yaşarken aileler de birbirleriyle tanışarak güzel bir dostluğun kapılarını açtılar. Piknik alanına çocukları, torunları  ve kardeşleriyle birlikte gelen gazeteciler Bağcılar Belediyesi tarafından tertiplenen çuval yarışı, ip çekme yarışı ve en güzel şarkı söyleme yarışmaları düzenledi. Yarışmalara çok sayıda gencin katılması dikkat çekti.
Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, pikniğe  katılan çocuklarla yakından ilgilendi. Onlarla hatıra fotoğrafı çektiren başkan Çağrıcı çocuklarla birlikte golf oynamayı da ihmal etmedi.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157634032221600″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Frankenstein (2024) Maskeli Balo - Masquerade (2023) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya - How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) Upgrade (2018) Sekerat: Son (2016) Kanıma Gir - Let Me In (2011)

Leave a comment