“Babam İçin – Will”

Birçok başarıya imza atmış GalataFilm’in yapımı olan Babam İçin – Will, 15 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak. Babam İçin – Will, bir Türk şirketi tarafından, uluslararası sinema için üretilen ilk film olma özelliğini taşıyor. Bu yıl Cannes Film Festivali’nde gösterilen 12 milyon dolar bütçeli filmin uluslararası hakları ise SONY tarafından satın alındı.

Filmin kadrosunda ünlü Türk oyuncu Canan Ergüder, ayrıca A Christmas Carol, Paris Je T’aime gibi filmlerden tanıdığımız Bob Hoskins ve diğer yetenekli oyunculara ek olarak; Liverpool FC kulübü oyuncuları Jamie Carragher ve Steven Gerrard ve eski teknik direktör Kenny Daglish da yer alıyor. Kazanmanın inanmak olduğunu anlatan filmde, 11 yaşındaki Will’in Liverpool’dan İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi maçına ulaşma hikayesi anlatılıyor. Will, korkularının hayallerinin önüne geçmesine izin vermeden, yetiştirme yurdundan kaçıyor ve futbol sevgisi, takımı, babası ve hayalleri uğruna yaptığı bu yolculuktan başarı ile çıkıyor. Bosna savaşına ve kara mayınlarına da değinen filmde aynı zamanda önemli bir sosyal yaraya da parmak basılıyor.Galata Film’in çektiği Babam İçin – Will 15 Haziran’da, yani Babalar Günü’nde vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Senkronik - Synchronic (2022) Karanlık Zihinler - The Darkest Minds (2018) Taylor Swift: The Eras Tour (2023) Ben Kendim ve Annem - Les Garçons et Guillaume a Table (2014) Benim Varoş Hikayem - My Suburban Stories (2017) Elif ve Arkadaşları Kapadokya (2023)

Leave a comment