Oyuncu ve Türk Halk Müziği’nin sevilen yorumcusu Yavuz Bingöl, yeni dizisi “Bulutların Ötesi” nde köfteci oldu.

Uzun ve parlak bir spor yaşamının ardından karşılaştığı talihsizlikler ve aksilikler yüzünden hayatı altüst olan Bekir adlı bir karakteri canlandiran Yavuz Bingöl, hayatını kazanabilmek için köftecilik yapmaya başlıyor.
Çekimleri Balat’ta başlayan ve TRT 1 ekranlarında mart ayından itibaren izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizide Yavuz Bingöl, köftecilik yaptığı sahneleri çekerken, hem işini yaptı hem de rol gereği pişirdiği köfteleri set arasında tüm ekiple birlikte yiyerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün, Senaristligini Özgür Evren Heptürk’ün üstlendiği, Sepya Filmciliğin yapımcılığında izleyicisiyle bulusacak dizide; Yavuz Bingöl ve Ece Uslu’nun yanı sıra Hakkı Ergök, Nur Erkul, Sibel Taşçıoğlu, Emre Törün, Kerem Arslanoğlu, Kerem Yağcı, Volkan Demirok, Şevket Çemç, Esra Yüce ve Murat Beceral da rol alıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Tepenin Uşakları 2: Zifin (2025)  (2025) Son - The End (2025) Öldürdüğün Şeyler (2025) Pink Floyd: Live at Pompeii (2025) Until Dawn: Şafağa Kadar (2025) Ucuz Roman (2025) KAYIP DÜNYA (2025) Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı - Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2025)
Arşivden Seçkiler:
Sümela’nın Şifresi: Temel (2011) Kız Kardeşim (2009) Su Perisi - Parthenope (2024) Bizim Küçük Günahlarımız (2017) Mahzen - Baghead (2024) Mucizeyi Kadınlar Yaratır - I Don’t Know How She Does It (2011)

Leave a comment