ADANA 9. ŞEHİR TİYATROLARI FESTİVALİ “UÇURTMANIN KUYRUĞU” OYUNUYLA BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Uçurtmanın Kuyruğu” oyununu 9. Şehir Tiyatroları Festivali kapsamında Adana seyircisiyle buluşturuyor.

Savaş Dinçel’in yazdığı, Barış Dinçel’in yönettiği “Uçurtmanın Kuyruğu”, 14 Ekim ve 15 Ekim tarihlerinde saat 20.00’de Adana Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde seyirci karşısına çıkıyor.

Bu yıl 9.’su düzenlenen Şehir Tiyatroları Festivali, 14 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında

Uşak, Ordu, Antalya, Konya, Manisa, Ankara ve Bursa’nın da aralarında olduğu 18 farklı ilin şehir tiyatrolarının oyunlarına ev sahipliği yapacak.

UÇURTMANIN KUYRUĞU

Çocukluğu babası tarafından otoriteyle bezenmiş, sıkı bir disiplinle yetiştirilmiş, bu disiplin ve otorite kendisi için saplantıya dönüşmüş bir adam, hayatına son vermeye karar verir. İntihar mektubunu yazıp bitirdiği an kapı çalar. Karşısında ilk defa gördüğü, tanımadığı bir misafir vardır. Gelen adam hayatına ve tüm çocukluğuna dair her şeye hakimdir. Zaman geçtikçe sohbet ilgi çekici bir hal alır. Etkileyici bir iç hesaplaşma başlar. Oyunda Gün Koper, Ali Yoğurtçuoğlu rol alıyor.

İyi seyirler…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Fena Halde Fiorella (2025) Cesur Yaga ve Sihirli Dünya (2025) Çakallarla Dans 7 (2025) ARMANDA (2025) Drop: Kabul Et veya Reddet - Drop (2025) Amatör - The Amateur (2025) Başlangıç - Inception (2025)
Arşivden Seçkiler:
Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Mitat (2023) Sessiz Çığlık - Louder Than Bombs (2016) The Insult: Hakaret - The Insult (2018) Tek Başına Bir Adam - A Single Man (2010) Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023)