9 Ağustos Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri
Ağustos ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 9 Ağustos haftasında farklı türlerden merakla beklenen yerli ve yabancı filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Hanzap, Gerçek Cinler, Croodlar 2: Yeni Bir Çağ (The Croods: A New Age), Gerçek Kahraman (Free Guy), Zamanda Tutsak (Old), Uzun Aşkın Kısası (Long Story Short) ve Derisini Satan Adam (The Man Who Sold His Skin) filmleri izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 9 Ağustos haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerle buluşturuyor. Dramdan korkuya, maceradan gerilime, bilim kurgudan romantik komediye ve animasyona kadar pek çok filmin vizyonda olacağı 9 Ağustos haftası sinemaseverler yeni filmlerle beyaz perdenin büyülü dünyasına kapılacak. Hanzap, Gerçek Cinler, Croodlar 2: Yeni Bir Çağ (The Croods: A New Age), Gerçek Kahraman (Free Guy), Zamanda Tutsak (Old), Uzun Aşkın Kısası (Long Story Short) ve Derisini Satan Adam (The Man Who Sold His Skin) filmlerinin vizyonda olacağı 9 Ağustos haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

9 Ağustos haftası vizyonun öne çıkanları

• Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek yerli korku filmi Hanzap, Okan Ege Ergüven’in yönetmenliğinde vizyona geliyor. Sena Tuğçe Güner, Emin Gümüşkaya, Naci Taşdöğen, Ömer Duran, Fatma Nilgün İslamoğlu gibi isimlerin oynadığı filmde, köyde geçen bir musallat olma hikâyesi anlatılıyor.
• Aksiyon severleri beyaz perdeye çekecek Gerçek Kahraman: Free Guy filmi, Walt Disney yapımı eğlenceli bir macerayı sinemaseverlerle buluşturuyor. Sanal dünya oyununda bir arka plan oyuncusu olduğunu keşfeden banka memuru Guy’ın kendi hikâyesinin kahramanı olmaya ve hayatını yeniden yazmaya karar vermesi konu ediniyor.
• En İyi Uluslararası Film dalında Oscar adaylığı bulunan Derisini Satan Adam (The Man Who Sold His Skin), Suriyeli genç Sam Ali’nin hikayesini anlatıyor. Avrupa’ya seyahat etmek ve hayatının aşkıyla birlikte yaşamak isteyen Sam Ali, bunun için yüksek bir meblağ karşılığında çağdaş bir sanatçının sırtına dövme yapmasını kabul ediyor. Ancak çok geçmeden kararının özgürlüğünü engellediğini keşfediyor.
• Romantik komedi tutkunlarının beğenisini kazanacak Josh Lawson imzalı Uzun Aşkın Kısası ( Long Story Short), günlerini ertelemekle geçiren Teddy’nin hikâyesini konu ediniyor. Filmde, zamanın geçip gittiğini, hayatının değiştiğini fark eden Teddy’nin kaçırdığı zamanı geri alma mücadelesi anlatılıyor.
• Çocukların ve animasyon sevenlerin favorilerinden Croods serisinin yeni filmi Croodlar 2: Yeni Bir Çağ (The Croods: A New Age), Crood ve Betterman aileleri arasındaki mücadeleye odaklanıyor. Filmde, tarih öncesi döneme ait olan Betterman ailesinin, Crood’lardan daha iyi olduklarını kanıtlamak için mücadeye girişmesi anlatılıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
100 Yılın Muhafızları: İstanbul Muhafızları (2021) Derinlik Sarhoşluğu - The Big Blue (2023) Düşman - Enemy (2014) Her Şey Güzel Olacak - Every Thing Will Be Fine (2015) Entrika - Arbitrage (2013) Julieta (2016)