ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN BAŞROLÜNDE OLDUĞU
‘7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE’ FİLMİ, 11 EKİM’DE VİZYONDA…
“SENİN BABAN KİMSELERE BENZEMEZ”

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, başrolünde ise genç kuşağın en yetenekli oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, 11 Ekim’de sinemaseverlerle buluşuyor. Film, kızını her şeyden çok seven, masum ve saf bir babanın adalet arayışını konu alıyor.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda hem televizyon hem de beyazperdede birçok başarılı projeye imza atan Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, yayınlanan iki tanıtımıyla şimdiden büyük merak uyandıran ‘7. Koğuştaki Mucize’, 11 Ekim’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Güney Kore yapımı, başta ülkesinde olmak üzere dünyanın dört bir yanında ciddi bir gişe başarısı yakalayan ‘Miracle in Cell No. 7’den, senaryo süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı Türkiye’ye uyarlanan film, aralarında çok özel ve güçlü bir bağ olan baba ile kızın masumiyet uğruna verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Çekimleri Muğla ve Beykoz Kundura’da özel olarak kurulan platoda gerçekleşen yapımın başrolünde Aras Bulut İynemli yer alırken, kadroda başarılı oyuncuya Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Filmin hikayesi ve oyunculukları kadar güçlü olan ve Hasan Özsüt’ün imzasını taşıyan filmin müzikleri Prag Filarmoni Orkestrası tarafından kaydedildi. Sinemaseverlerin kalplerine dokunacak ‘7. Koğuştaki Mucize’, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir baba kız hikayesini 11 Ekim’den itibaren beyazperdede seyircilerle buluşturacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arada Kalan - What Maisie Knew (2013) Cesur Tom ve Sihirli Ayna - Menique y el Espejo Magico – Tom Little and the Magic Mirror (2015) Bıçağın İki Yüzü - Both Sides Of The Blade (2022) Kule Soygunu - Tower Heist (2011) Çünkü Onu Çok Sevdim (2017) Zor Karar / Bangkok Dangerous (2008)