“7 KOCALI HÜRMÜZ” MÜZİKALİ
BAŞLADIĞI GÜNDEN BERİ KAPALI GİŞE OYNAYARAK TARİH YAZIYOR!

Usta oyuncu Müjdat Gezen’in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “7 Kocalı Hürmüz”’, prömiyerinden itibaren 1750 kişilik dev salonda kapalı gişe oynayarak rekor kırıyor! TİM Show Center’da tiyatroseverlerle buluşan oyununun 26 Kasım Pazar günkü biletleri hızla tükendiği için, meraklıların elini çabuk tutması öneriliyor. Güçlü oyuncu kadrosu, muhteşem müzikleri ve görkemli dekoruyla büyük övgü alan “7 Kocalı Hürmüz” müzikalini izlemek için acele edin!
Farklı meslek ve tiplerden 6 kocası olan Hürmüz’ün yedinci kocasıyla evlenmesiyle yaşanan olayları mizahi bir dille anlatan müzikal, iddialı bir kadroyla ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınıyor. Müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi “Yalnız Kullar (Tanrım)” parçasının yanı sıra Sadık Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, görkemli dekoru, müzikleri ve sürprizli sonuyla öne çıkan “7 Kocalı Hürmüz”ün oyuncu kadrosunda; Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin yer alıyor. Dekor tasarımı Barış Dinçel, kostüm tasarımı Leyla Gezen ile Bahar Korçan, koreografisi Pınar Ataer’e ait olan, müzikleri Emirhan Cengiz tarafından hazırlanan müzikalin sahne fotoğrafları Ayşegül Dinçkök, afiş fotoğrafları ise Mehmet Turgut imzasını taşıyor.

“7 Kocalı Hürmüz” müzikali; 26 Kasım 2017, Pazar günü saat 15.30’da TİM Show Center’da izlenebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alis Harikalar Diyarında - Alice in Wonderland (2010) Kara Kutu - Black Box (2021) Kaset İşi - Sex Tape (2014) Cafe Society (2016) Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy (2014) Onur Savaşı - The Hunt – Jagten (2013)