TÜRKİYE’NİN EN ÖZGÜN İKTİSATÇILARINDAN PROF. DR. HAYRİ KOZANOĞLU’NDAN BİR FARKLI BAKIŞ DAHA….

DAHA İYİ BİR DÜNYA MÜMKÜN!

“KÜRESEL İKLİM KRİZİNİ BİRİ BANA OBJEKTİF ÖZETLESE” DİYENLER BU KİTAP SİZİN İÇİN…

KÜRESEL İKLİM KRİZİ İLE İLGİLİ
MERAK ETTİĞİNİZ HER ŞEY…

50 SORUDA KÜRESEL İKLİM DEĞŞİKLİĞİ ve İNSANLAR

Küresel ısınmanın sorumlusu bizler miyiz? İklim değişikliği inkarcılığı neden sakıncalı? Denizlerin yükselmesi nereye varacak? İçimizde bir mağara insanı mı yaşıyor?

Bu soruların ve çok daha fazlasının cevabını, Altınbaş Üniversitesi yayınlarından çıkan 50 Soruda Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar kitabında bulmak mümkün. “Herkes İçin” başlığı altında yayımlanan “50 Soruda” kitap serisinin son üyesi, iklim meselesini herkesin anlayabileceği bir dille ele alıyor. Gündelik hayatımıza olan etkisi her geçen gün belirginleşen iklim değişikliğine dair farkındalığı ve bilgi birikimini arttırmayı amaçlayan eser, okurları hem günlük yaşamdaki alışkanlıklarını değiştirmeye hem de küresel iklim krizinin aktif bir öznesi olmaya çağırıyor.

50 Soruda Küresel İklim Değişikliği ve İnsanlar
Yazar: Hayri Kozanoğlu
Sayfa: 170
Altınbaş Üniversitesi Yayınları

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hüddam 4: Ahmer (2024) Organik Aşk Hikayeleri (2017) Cinnet - Modus Anomali (2013) Vesvese: Cin Fısıltısı (2022) Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet - Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (2022) Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2011)