Onur Ünlü’den ‘İtirazım Var’
Senaryosu Onur Ünlü’ye ait olan film dedektif gibi bir cinayetin izini süren imamın hikayesi.

U10 Film‘in yapımcısı olduğu İtirazım V ar 18 Nisan’da bütün Türkiye’de vizyona giriyor .
Serkan Keskin’in başrolünde olduğu İtirazım V ar’ın diğer oyuncuları ise Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Sırrı Süreyya Önder, Mustafa Kırantepe, Erkan Kolçak Köstencil, Boglarka Csösz, Tansu Biçer, Turgay Erman, Ahmet Kaynak ve Güler Ökten.
Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği İtirazım Var’ın konusu şöyle; Selman Bulut’un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. İmam Selman Bulut, polisin pek de ilgilenmediği cinayeti çözmek için kolları sıvar . Ancak imamın yöntemleri de kendisi kadar sıra dışıdır…
Çekimleri Karaköy, Üsküdar Selimiye ve Hasköy’de yapılan İtirazım Var, komedi unsurlarının ağırlıkta olduğu bir polisiye film.
Yönetmen Onur Ünlü, klasik polisiye türünün kurallarına mümkün olduğunca sadık kalan bir film yapmaya çalıştığını söylüyor.
İtirazım var, “Polis”, “Güneşin Oğlu”, “Beş Şehir”, “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” ve ‘Sen A ydınlatırsın Geceyi’ nin ardından Ünlü’nün altıncı filmi. Çekimleri Şubat sonunda tamamlanacak olan filmin sürprizle rinden biri de Sırrı Süreyya Önder . Filmin Hikayesini Sırrı Süreyya Önder ile birlikte yazan Ünlü, Önder’i filminde oynattı.
S İ N O P S İ S
Selman Bulut’un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. İmam Selman Bulut, polisin pek de ilgilenmediği cinayeti çözmek için kolları sıvar. Ancak imamın yöntemleri de kendisi kadar sıra dışıdır…
Sıra dışı imam ve çevresindeki diğer sıra dışı insanların hepsi cinayetle bağlantılıdır.
Ortada yıllarca saklanmış sırlar , yalanlar, tefecinin paraları, aç bir köpek, aşk ve herkesin şüphelisi olduğu bir cinayet vardır.
K Ü N Y E
Yapımcı: U10 Film
Senaryo/Yönetmen: Onur Ünlü
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Uygulayıcı Yapımcı: İsmail İçen
Kurgu: Emre Boyraz
Yardımcı Yönetmen: Erkan Tunç
Sanat Yönetmeni: Nadide Argun&Yiğit Abik
Kostüm: Hilal Sezer
Müzik: Okan Kaya, Taner Yücel, Ahmet Kenan Bilgiç
Dağıtımcı: M3 Film
O Y U N C U L A R
Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonan t, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe, Erkan Kolçak Köstendil, Boglarka Csösz, T ansu Biçer, Hüseyin T uran, Ahmet Kaynak ve Sırrı Süreyya Önder ve Güler Ökten.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157640892987283″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yatak Dersleri - A Coup Sur – Best in Bed (2014) Dost Kazığı / How to Lose Friends & Alienate People (2009) Aşk Treni - Chennai Express (2014) Yedi Psikopat - Seven Psychopaths (2013) X-Men: Dark Phoenix - Dark Phoenix (2019) Orman Çetesi - Les As de la Jungle (2017)

Leave a comment