Örnek Aile / The Joneses

Yönetmen: Derrick Borte
Oyuncular: David Duchovny, Demi Moore, Amber Heard, Ben Hollingsworth
Senaryo: Randy T. Dinzler,  Derrick Borte
Yapımcı: Tom Luse,  Scott Floyd Lochmus,  Derrick Borte,  Kristi Zea,  Andrew Spaulding,  Doug Mankoff
Görüntü Yönetmeni: Yaron Orbach
Müzik: Nick Urata
Tür: Dram
Süre: 93 dk
Gösterim Tarihi: 25 Haziran 2010
Firma: Pinema Film – D Productions
Özet: Banliyödeki zengin ve özel sitelerde yeni birilerinin mahlleye taşınması her zaman ilgi çeker. Özellikle de taşınanlar Jones ailesi gibi bir aileyse! Steve ve Kate Jones mükemmel bir çifttir, çocukları Mick ve Jenn ise terbiyeli, yetenekli kısacası görünüşte ideal çocuklardır. Üstelik evlerini dolduran son moda eşyaları ve mükemmel dış görünümleriyle Jones ailesi adeta reklamlardan fırlamış gibidir… Ki aslında bunun şaşırtıcı bir yanı yoktur zira Jones ailesi gerçek bir aile değil Life Image isimli bir pazarlama şirketinin çalışanlarıdır. Görevleri ise aile kılığında zengin mahallelere taşınarak müşterilerin ürünlerine “canlı reklam” yapmaktır…

Websitesi: www.thejonesesmovie.com

Paris’ten Sevgilerle / From Paris with Love

Yönetmen: Pierre Morel
Oyuncular: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden
Senaryo: Adi Hasak
Senaryo (Kitap):Luc Besson
Yapımcı: Luc Besson,  India Osborne
Görüntü Yönetmeni: Michel Abramowicz
Müzik: David Buckley
Tür:Aksiyon, Gerilim, Suç
Süre: 92 dk
Gösterim Tarihi: 25 Haziran 2010
Firma: UIP Filmcilik – TMC Film
Özet: Fransa’daki Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli James Reece’in (Jonathan Rhys Meyers) Paris’te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir Fransız sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmak ve gerçek aksiyon almaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) ile tanışıncaya kadar.

Websitesi:www.frompariswithlovefilm.com

İşkence Okulu / Tormented

Yönetmen: Jon Wright
Oyuncular: Alex Pettyfer, April Pearson, Dimitri Leonidas, Calvin Dean
Senaryo: Stephen Prentice
Tür: Erotik,  Komedi,  Korku
Senaryo:Stephen Prentice
Yapımcı:Tracy Brimm,  Cavan Ash,  Arvind Ethan David
Görüntü Yönetmeni:Trevor Forrest
Müzik:Paul Hartnoll
Süre: 91 dk
Gösterim Tarihi: 25 Haziran 2010
Firma: Tiglon Film – Bir Film
Özet: Okulda hakarete uğrayan, sürekli dalga geçilen bir öğrenci kendini astıktan sonra bir hayalet olarak geri döner ve tek tek kendisiyle dalga geçenleri …
Jon Wright’in yönettiği ve Alex Pettyfer, April Pearson, Dimitri Leonidas ile Calvin Dean’ın oynadığı İşkence Okulu (Tormented),  25 Haziran 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Websitesi:www.tormentedthemovie.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mir-Anka (2023) Küçük Savaşçı: Savva - Savva, Serdtse Voina (2016) Fındık İşi 2 - Nut Job 2 (2018) Çılgın İhtiyar - Dirty Grandpa (2016) Kontes / The Countess (2009) Aşk-ı Sûzan (2014)

Leave a comment