“25 Eylül Çizgi Roman Günü”nde kendi çizgi romanınızı yaratmaya ne dersiniz?

Haydi Biraz Cesaret, Kardeşim ve Ben, Hayaletler ve Gülümse gibi bol ödüllü kitaplarından tanıdığımız Amerikalı sanatçı Raina Telgemeier, hayata bir de çizgi roman şeritlerinden bakmak isteyenleri, kendi çizgi roman serüvenini yaşamaya çağırıyor.

Sanatçının, ”Bir çizgi roman yaratmak için neler gerekir?” sorusundan yola çıkarak hazırladığı Sen de Gülümse, kendi hikâyesini kâğıda dökmek isteyenlere yol gösterecek çeşitli ipuçları, küçük hileler ve ilham verici tüyolarla dolu, rengârenk bir kılavuz kitap olma özelliği taşıyor.

Çizgi roman yaratma sürecini, beş ayrı bölümde, Gülümse, Kardeşim ve Ben gibi yüz binlerin okuduğu kitaplar üzerinden etkileşimli bir anlatımla açıklayan Raina Telgemeier, bu kez gülümsetme işini okurlarına bırakıyor ve onları hayal güçlerini konuşturmaya davet ediyor.

Yaratıcılığın sınırı yok! Tam da “25 Eylül Çizgi Roman Günü”nü kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde, Sen de Gülümse ile çizginin ucundaki dünyaları keşfetmenin tadına varın!
Bırakın artık başkalarını okuyarak gülmeyi. Artık GÜLÜMSETME sırası sizde!..

Raina Telgemeier’ın kitaplarını incelemek için tıklayın.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali (2017) Ahed'in Dizi - Ahed's Knee (2021) Emicem Hospital (2016) Anne - Kidnap (2017) Aşka Yolculuk - Leap Year (2010) Savaş Atı - War Pony (2023)