13. Gün / Friday the 13th

Yönetmen: Marcus Nispel
Oyuncular: Jared Padalacki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti, Travis Van Winkle
Senaryo: Damian Shannon, Mark Swift, Mark Wheaton
Tür: Gerilim, Korku
Dil: Altyazılı
Süre: 97 dk.
Vizyon Tarihi: 24.04.2009
Özet: Kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay, bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı bir genç kızdan yardım ister. Ancak büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin, büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason’ın yaşam alanına girmişlerdir.

Web Sitesi: www.fridaythe13thmovie.com

Başka Semtin Çocukları

Yönetmen: Aydın Bulut
Oyuncular: Mehmet Ali Nuroğlu, Eyşan Özhim, Bülent İnal, İsmail Hacıoğlu
Senaryo: Serkan Turhan, Aydın Bulut
Tür: Dram
Dil: Türkçe
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 24.04.2009
Özet: Çöplerin içinde bulunan bir ceset. İstanbul Gazi mahallesinde işlenmiş bir cinayet. Öldürülen gencin ağabeyi güneydoğuda yaptığı askerliğinden geri dönmekte. Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenmektedir. Gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, kaybedilen şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecektir.

Web Sitesi: http://baskasemtincocuklari.com/

Beverly Hills Çuvava / Beverly Hills Chihuahua

Yönetmen: Raja Gosnell
Oyuncular: Piper Perabo, Manolo Cardona, Eugenio Derbez, Jamie Lee Curtis
Senaryo: Jeffrey Bushell
Tür: Komedi, Macera, Romantik
Dil: Türkçe
Süre: 108 dk.
Vizyon Tarihi: 24.04.2009
Özet: Beverly Hills’te şımartılarak büyütülmüş Meksika kökenli küçük cins Çuvava türü köpek, güzel sahibesi tarafından Meksika’ya götürülür. Fakat bu yolculuk sırasında kaybolur ve evine dönebilmek için orada alelacele edindiği arkadaşlarından yardım ister.

Web Sitesi: http://www.disney.go.com/disneypictures/beverlyhillschihuahua

Dilber’in Sekiz Günü

Yönetmen: Cemal Şan
Oyuncular: Nesrin Cavadzade, Fırat Tanış, Osman Akça, Necmettin Çobanoğlu
Senaryo: Cemal Şan
Tür: Dram
Dil: Türkçe
Süre: 106 dk.
Vizyon Tarihi: 24.04.2009
Özet: Doğu’nun kıraç topraklarında, fakir bir köyde annesi, babası ve kardeşleriyle yaşayan Dilber, çocukluk aşkı Ali ile evlenme hayalleri kurmaktadır. Dilber ile Ali birbirlerine aşıktırlar ama Ali’nin babası, oğlunu bir başka kızla evlendirmek için arkadaşına söz vermiştir. Dilber bunu kabûllenemez, ilk talibiyle evlenmeye karar verir. Bu arada, topal bir adam ağır aksak yürüyerek köye yaklaşmaktadır.

Web Sitesi: www.dilberinsekizgunu.com

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar / He’s Just Not That Into You

Yönetmen: Ken Kwapis
Oyuncular: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore
Senaryo: Marc Silverstein, Abby Kohn
Tür: Komedi, Romantik
Dil: Altyazılı
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 24.04.2009
Özet: Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.

Web Sitesi: www.hesjustnotthatintoyoumovie.com

Parti Tırtılları / Sunshine Barry and The Disco Worms

Yönetmen: Thomas Borch Nielsen
Oyuncular: seslendirenler: David Bateson, Heather Carino, Helle Dolleris, Trine Dyrholm
Tür: Animasyon
Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2009
Firma: Tiglon Film
Süre: 77 dk.
Özet: Solucan Barry’nin sıkıcı bir hayatı vardır, ta ki bir gün babası ona eski bir plâk hediye edene dek. Mükemmel dans eden Barry, senede bir düzenlenen şarkı yarışmasına katılmak için bir grup kurmaya karar verir. Ancak hayat, tempo tutmak kadar kolay değildir. Barry ve arkadaşları bir gün, yem niyetine topraktaki yuvalarından koparılıp alınıverirler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şark Oyunları - Eastern Plays (2010) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) Napoli’nin Sırrı - Napoli Velata (2018) ZİR-İ CİN 2 (2023) Çiykinley - Smelliville (2022) Milyonda Bir (2021)

Leave a comment