Zor Baba 3 – Meet The Parents: Little Fockers

Yönetmen: Paul Weitz
Oyuncular: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel, Teri Polo, Barbra Streisand
Senaryo: John Hamburg, Victoria Strouse, Larry Stuckey, Mary Ruth Clarke, Greg Glienna
Tür: Komedi
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 24 Aralık 2010
Firma: UIP Filmcilik
Özet: 10 yıl ve aşılan sayısız engelden sonra, Greg nihayet asabi kayınpederi Jack’in güvenini kazanır. Fakat para sıkıntısı çeken Greg, bir ilâç şirketinde ikinci işe girdiğinde, Jack’in, en sevdiği erkek hemşireyle ilgili şüpheleri tekrar baş gösterir. Greg evinin erkeği olabileceğini Jack’e kanıtlamak zorundadır. Greg, Jack’in son sınavından geçip ailenin yeni reisi olacak mı, yoksa güven halkası sonsuza dek kırılacak mı?

Web Sitesi: www.littlefockers.net

Karmakarışık – Tangled

Yönetmen: Byron Howard, Nathan Greno
Oyuncular: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman’ın seslendirdiği animasyon film
Senaryo: Dean Wellins, Mark Kennedy, Jacob Grimm, Wilhelm Grimm
Tür: Animasyon
Süre: 100 dk.
Vizyon Tarihi: 24 Aralık 2010
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Flynn gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır.
Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn’i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık bir maceraya yelken açar.

Web Sitesi: Disney.com/Tangled

Hırsızlar Şehri – The Town

Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner
Senaryo: Ben Affleck, Sheldon Turner, Peter Craig
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 125 dk.
Vizyon Tarihi: 24 Aralık 2010
Firma: Warner Bros.
Özet: Doug, Boston’da acımasız banka soyguncularının lideridir. Ancak herşey, çetenin son işinde banka yöneticisi Claire’i rehin almalarıyla değişir. Onun aynı mahallede oturduğunu öğrendiklerinde Doug, olayı kontrolü altına almaya çalışır. Doug ile Claire’in ilişkisi tutkulu bir aşka dönüşünce, kasabadan gitmek isterler, ancak federal ajanlar peşlerindedir.

Web Sitesi: www.hirsizlarşehri.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Guruldayan Kalpler (2015) Sebastian: Sevgili Dostum - Belle et Sebastien: L’Aventure Continue (2017) The Circle (2017) Convenience Store (2023) Cehennem Öfkesi: Ave Marie - Hell Hath No Fury (2022) Korku Evi - Dream House (2011)

Leave a comment