Bir Alışverişkoliğin İtirafları / Confessions of a Shopaholic

Yönetmen: P. J. Hogan
Oyuncular: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack
Senaryo: Tracey Jackson, Tim Firth, Kayla Alpert
Tür: Komedi, Romantik
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 20.02.2009
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Rebecca, neşe dolu bir genç kızdır. Alışveriş konusunda çok başarılıdır. Bir finans dergisinde okurlara hesaplı alışveriş üzerine tavsiyeler veren köşe yazıları yazmaya başlar ama bir sorun vardır: Kendisi iflah olmaz derecede bir alışverişkoliktir. Bu zaafını dergideki herkesten gizlemeye çalışır. Geçmişinin geleceğini mahvetmemesi için olağanüstü bir çaba harcamak zorundadır.

Web Sitesi: http://www.bluefly.com/media/promotions/flash/shopaholic/main/shopaholic.html

The Spirit

Yönetmen: Frank Miller
Senaryo: Frank Miller, Will Eisner
Oyuncular: Jaime King, Gabriel Macht, Scarlett Johansson, Eva Mendes
Süre: 103 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Şubat 2009
Firma: Tiglon Film
Özet: Will Eisner’in The Spirit adlı çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ve Sin City, 300, Elektra’nın yazarı ve Sin City üçlemesinin yönetmeni Frank Miller’ın yönettiği filmde Spirit, maskeli ve etrafı güzel kadınlarla dolu bir varlıktır. Spirit, Central City’yi korumak için polis ile beraber, şehirdeki suçlular ve The Octopus ile mücadeleye girişir.

Web Sitesi: http://www.mycityscreams.com/
Niko: Yıldızlara Yolculuk / Niko – The Way To The Stars

Yönetmen: Michael Hegner, Kari Juusonen
Seslendirenler: Olli Jantunen, Vuokko Hovatta, Vesa Vierikko, Jussi Lampi
Senaryo: Marteinn Thorisson, Hannu Tuomainen
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Süre: 80 dk.
Vizyon Tarihi: 20.02.2009
Firma: Tiglon Film
Özet: Sevimli bir ren geyiği olan Niko, Noel Baba’nın uçan geyiklerinden biri olduğunu öğrendiği babasını bulmak üzere yola koyulur. En büyük hayali babası gibi uçmak olan Niko, kötü kurtlara yakalanmamak için sincap Julius ve Wilma ile maceradan maceraya koşar.

Web Sitesi: http://www.nikomovie.com/main.swf
Havar

Yönetmen: Mehmet Güleryüz
Oyuncular: Çiçek Tekdemir, Abdullah Tarhan, Eyüp Ağılday, Ramazan İlten, Ayşe Ersöz, Edip Doğan, Dilan Girti
Türü: Dram
Süre: 80 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Şubat 2009
Firma: Tiglon Film – Güleryüz Film
Özet: Batman’ın eşsiz doğal ve tarihi güzellikleriyle dolu Hasankeyf ilçesinde çekimleri yapılan ve töre cinayetlerini kendine özgü farklı bir üslûpla tartışan Havar’da bir baba-kızın aralarındaki güçlü sevgi bağına rağmen süreç içinde kurban-cellât ilişkisine dönüşen öyküsü anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı Batman ve köylerinde yaşayan insanlardan oluştu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Vikingler Efsanesi: Thor - Legends Of Valhalla: Thor (2012) Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel (2014) Hayat Boyu (2013) Yakın Tehdit - Trespass (2013) Burgonya Dükü - The Duke of Burgundy (2015)

Leave a comment