2. CENK KORAY EKRAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
“Unutma ki Unutmasınlar…”

İlki geçen yıl gerçekleşen “Cenk Koray Ekran Ödülleri”nin ikincisi için hazırlıklar başladı. 5 Aralık 2011 Pazartesi gecesi düzenlenecek ve televizyon dünyasının en değerli isimlerinin belirleneceği ödül  törenine iş, magazin, sosyete ve sanat dünyasından çok önemli isimler katılacak.
2000 yılında kaybettiğimiz Cenk Koray’ın kıymetli adını yaşatmayı amaç edinen Cenk Koray Ekran Ödülleri, kendilerini ‘Gerçek Hayat Dostları’ olarak adlandıran seçici kurul tarafından organize ediliyor. İletişimci Özgür Aras önderliğinde bir araya gelen kurulun Asbaşkanlığını Semra Özal yürütürken; kurul üyeleri menajer Stelyo Pipis, yönetmen Ayşe Ersayın, gazeteci – televizyoncu Esin Övet ve Cenk Koray’ın kardeşi Rahşende Koray Samlı’ dan oluşuyor.
5 Aralık Pazartesi gecesi Günay Restaurant’da yapılacak gece için çok güzel sürprizleri olduklarını belirten Gerçek Hayat Dostları sözcüsü iletişimci Özgür Aras ödül töreni hakkında “Geçen yıl başlayan bu heyecanı geleneksel hale getireceğiz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Cenk Koray Ekran Ödülleri’ni, daha da çoğalan gönüllü Gerçek Hayat Dostları ile titizlik ve özenle organize ediyoruz. Bir çok kuşaktan insanda derin izler bırakan büyüğümüz Cenk Koray’ın adını bu yolla da yaşatarak herkese Unutma ki Unutmasınlar mesajını vermek istiyoruz” diyor.
“Cenk Koray Ekran Ödülleri” ni  geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Okan Bayülgen sunacak. Kıbrıs Rocks Otel & Casino sponsorluğunda gerçekleşecek gece, desteğini bu yıl da devam ettiren Günay Restaurant’da düzenlenecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yıldız Haritası - Maps to the Stars (2015) Kanal-İ-zasyon (2009) Yakaza: Zehirli Kabile (2022) Büyük Açık - The Big Short (2016) Arabani (2014) Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu - Fast & Furious Five - Fast Five (2011)

Leave a comment