İlki geçen yıl yapılan “Cenk Koray Ekran Ödülleri” bu yılda sahiplerini bulacak. Birbirinden değerli on iki isim o gece ödüllerini alacak. Semra Özal’ın As Başkanlığı’ndaki ödül törenine iş, magazin, sosyete ve sanat dünyasından çok önemli isimler katılacak.

Geçen yıl iletişimci Özgür Aras önderliğinde menajer Stelyo Pipis, yönetmen Ayşe Ersayın,  gazeteci Esin Övet ,Rahşende Koray Samlı ve Semra Özal as başkanlığını ile bir araya geldi ve ‘Gerçek Hayat Dostları’ isimli bir platform kurdular. Bu ekip ilk olarak usta televizyoncu, gazeteci, yazar olan Cenk Koray için özel bir gece düzenledi ve  ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ni sahiplerine ulaştırdı.

Sanat, sosyete, iş dünyasının tanınmış bir çok ismin katıldığı gecenin ikincisi bu yıl Nisan ayının son haftası yapılacak ve kurul tarafından seçilen çok özel isimler  “Cenk Koray Ekran Ödülleri” alacak.

Nisan’ın son haftası yapılacak gece için çok güzel sürprizleri olduklarını belirten “Gerçek Hayat Dostları” sözcüsü iletişimci Özgür Aras, ” Geçen yıl başlayan bu heyecanı her yıl geleneksel hale getirdik. Bu yılda ikincisini  daha da çoğalan gönüllü “Gerçek Hayat Dostları”  ile titizlik ve özenle organize ediyoruz. “Cenk Koray Ekran Ödülleri” ‘nin bu yılda sponsorluğunu Kıbrıs Rocks Otel & Casino ve Günay Restaurant üstlendi” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Burçlar (2022) Dipdip: Bir Okyanus Macerası - Deep (2018) Yaratıcı - The Creator (2023) Seninki Kaç Para (2012) Halk Düşmanları - Public Enemies (2009) B Planı - The Back-up Plan (2010)

Leave a comment