Paribu Cineverse’den 19 Mayıs Filmi: Film Değil Gerçek!

Paribu Cineverse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir reklam filmi yayınladı.
Yeni reklam filminde 19 Mayıs’ta başlayan destansı kurtuluş hikayesi “Film değil gerçek” mottosuyla aktarılıyor. Filmin prodüksiyon ve kreatif tüm çalışmalarını MCG (Modular Creative Generation) üstleniyor.

Künye:

Reklam Veren: Paribu Cineverse
Reklam Veren Yetkilileri: Ceyda Gökyıldırım, Aslı Çakaloz, Erdem Uzun, Emre Taş, Furkan Akbalık, Duygu Sinem Korkmaz
Reklam Ajansı & Prodüksiyon: MCG (Modular Creative Generation)
Ajans Kurucusu: Hitay Öztürk
Ajans Yöneticisi: Cansu Ece Erdem
Kreatif Direktör: Mustafa Tekbayrak
Kreatif Ekip: Pelit Öztürk, Nur Ünlüustaoğlu
Dış Ses: Ebru Almalar

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 88 sinema işletmesi ve 755 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

Reklam filmini izlemek için:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tanah (2022) Kubo ve Sihirli Telleri - Kubo and the Two Strings (2016) Marley (2012) Saftirik Greg’in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken - Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017) Entrika - Arbitrage (2013) Fırıldak Kedi Findus - Pettersson und Findus – Kleiner Qualgeist, Grobe Freundschaft (2017)