12 Tuzak – 12 Rounds

Yönetmen: Renny Harlin
Oyuncular: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steve Harris
Senaryo: Daniel Kunka
Tür: Aksiyon
Süre: 108 dk.
Firma: Tiglon Film
Vizyon Tarihi: 19.06.2009
Özet: Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson’ı, New Orleans polisi Danny Bexter durdurmayı başarır. Ancak Miles’ın kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür. Hapse giren Miles bir yıl sonra hapisten kaçmayı başarır ve Danny’nin peşine düşer. Danny ile alay ederek ona 12 tane çözülmesi imkansız görevler verir. Danny’nin bu 12 raundu geçmesi sonucu kız arkadaşı Molly’nin hayatı kurtulacaktır.

Web Sitesi: http://www.12rounds-movie.com

17 Yeniden – 17 Again

Yönetmen: Burr Steers
Oyuncular: Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Melora Hardin
Senaryo: Jason Filardi
Tür: Komedi
Firma: Warner Bros. – Fida Film
Vizyon Tarihi: 19.06.2009
Özet: 1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike, 20 yıl sonra, evliliği sallantıda, işte terfi edemezken mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın 17 yaşındaki görünümü, 30 küsur yaşındaki tavırları öğrenciler arasında hiç hoş karşılanmaz. Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybetme riskiyle karşı karşıyadır.

Web Sitesi: www.17againmovie.com

Soldaki Son Ev – The Last House On The Left

Yönetmen: Dennis Iliadis
Oyuncular: Sara Paxton, Martha Macisaac, Tony Goldwyn, Monica Potter
Senaryo: Adam Alleca, Carl Ellsworth
Tür: Gerilim, Korku
Firma: UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi: 19.06.2009
Özet: Collingwood’daki göl evine giden Mari ile arkadaşı Paige, orada psikopat ruhlu hapishane kaçağı Krug ve ekibi tarafından kaçırılırlar. Mari’nin tek umudu, anne – babasına ulaşıp oraya gelmelerini sağlamaktır. Saldırganlar bir sığınak ararken Mari’nin hayatta kalabilmeyi başarabileceği tek yeri seçmişlerdir. İntikam almaya kararlı Mari’nin ailesi, saldırganların hayatını cehenneme çevirecektir.

Web Sitesi: www.thelasthouseontheleft.com

Teklif – The Proposal

Yönetmen: Anne Fletcher
Oyuncular: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Akerman, Mary Steenburgen
Senaryo: Pete Chiarelli
Tür: Komedi, Romantik
Firma: UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi: 19.06.2009
Özet: Kitap editörü Margaret sınır dışı edilerek ülkesi Kanada’ya gönderilmesi gündeme gelince asistanı Andrew ile nişanlı olduğunu hükümet yetkililerine bildirir. Zoraki çift, damat adayının ailesiyle tanışmak için Alaska’nın yolunu tutmak zorunda da kalacaktır. Peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plana sonuna kadar bağlı kalacaklarına yemin etmek zorunda kalırlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Uzak İhtimal         (2009) Vallahi Hortladı (2018) İlk Seans: NMSM (2022) Aşk Tesadüfleri Sever (2011) Olmak İstediğim Yer - This Must Be The Place (2012) Dipdip: Bir Okyanus Macerası - Deep (2018)

Leave a comment