Avatar

Yönetmen: James Cameron
Oyuncular: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana
Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2009
Firma: Tiglon Film
Süre: 167 dk
Özet: Film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor. Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket bu gezegeni incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.

Başka Dilde Aşk

Yönetmen: İlksen Başarır
Oyuncular: Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel, Lale Mansur
Senaryo: Mert Fırat, İlksen Başarır
Tür: Dram
Firma: Medyavizyon Film – Ofis İstanbul by PPR
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 18.12.2009
Özet: İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını şiirsel bir dille anlatan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını birbirinden ilginç anekdotlarla beyazperdeye aktarıyor. Örümcek misali kendi etrafına ağ ören ve kendini kendine kapatan insanların öyküsü. Film, sosyal sorumluluk konularında daha duyarlı olmaya davet eden mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Acı Aşk

Yönetmen: A.Taner Elhan
Oyuncular: Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden, Ezgi Asaroğlu
Senaryo: Onur Ünlü
Tür: Dram, Romantik
Firma: Tiglon Film – Tims Productions – Eflatun Film
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 18.12.2009
Özet: Eskişehir’de edebiyat öğretmeni olan Orhan, evlenmeyi planladığı Ayşe’yle yollarını ayırıp İstanbul’a gelir, Oya ile evlenir. Evliklerinin ilk günlerinde kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bir yandan da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan’ı çıkılması güç bir yola sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan ve hayatı alt üst olan Orhan’ı zor günler bekler.

Süpürrr!

Yönetmen: Yeşim Sezgin
Oyuncular: Cem Kılıç, Başak Parlak, Ruhi Yapıcı, Cenk Tunalı
Senaryo: Selim Çiprut
Tür: Komedi, Romantik
Firma: Warner Bros. – Tılsım Design & Productions – Mucizeler Evi Yapım
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 18.12.2009
Özet: Oğuz, üç yıldır birlikte olduğu Naz ile evlenmeye karar verir. Ancak Naz’ın babası kızını milli formayı giyen birisine vermeye and içmiştir. Çaresizlik içinde kalan Oğuz, tam umudunu yitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı görür: Curling. Oğuz ve arkadaşları curling takımı kurarak kimsenin bilmediği bu spor ile kolay yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler.

Web Sitesi: http://www.supurrr.com

Vavien

Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Oyuncular: Engin Günaydın, Binnur Kaya, İlker Aksum, Settar Tanrıöğen
Senaryo: Engin Günaydın
Tür: Gerilim, Komedi
Firma: UIP Filmcilik – İmaj Entertainment
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 18.12.2009
Özet: Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz hayat sürmektedir. Abisi Cemal’le birlikte ortak oldukları elektrik dükkanında da işler pek parlak değildir. Abisiyle tek eğlencesi Samsun’da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan’a olan aşkı Celal’in başına dert açacaktır. Celal’in karısı Sevilay, Almanya’da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır.

Web Sitesi: http://www.vavien.com/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sicario: Day of the Soldado (2018) Balon Pilotları - The Aeronauts (2019) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Arı Maya - Maya The Bee Movie (2014) Venom: Zehirli Öfke - Venom (2018) Arabalar 2 - Cars 2 (2011)

Leave a comment