Cadılar Zamanı – Season of the Witch

Yönetmen: Dominic Sena
Oyuncular: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan
Senaryo: Bragi F. Schut
Tür: Macera, Fantastik, Gerilim
Süre: 118 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: Pinema Film
Özet: Yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki yakın arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür. Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur. İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Ancak bu yolculuk, onların dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.

Web Sitesi: www.seasonofthewitchfilm.com

Tehlikeli Aşk – Kites

Yönetmen: Anurag Basu
Oyuncular: Hrithik Roshan, Barbara Mori, Luce Rains, Kangana Ranaut
Senaryo: Anurag Basu, Akarsh Khurana, Robin Bhatt
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Romantik
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: Chantier Films
Özet: Ağır yaralı bir adam, Meksika çölünün sert arazisinde çöl sıcağında ölüme terk edilir. Bu kişi J.dır. Bir zamanların tasasız genç adamı. Şimdinin aranan suçlusu… Onu hayatta tutan tek şey ise büyük aşkı Natasha’yı bulmaktır. Natasha başka bir kişiyle nişanlıdır ama J.’ye kavuşacağına emindir. Bu büyüleyici güzellikteki kadın hayatına girdiği erkeklerin yaşamını sonsuza dek değiştirir.

Web Sitesi: www.kites-thefilm.com

Aşk Sarhoşu – Love & Other Drugs

Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria
Senaryo: Edward Zwick, Charles Randolph, Marshall Herskovitz
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 112 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: Tiglon Film
Özet: Jamie, karizmatik fakat pek başarı yakalayamamış birisidir. Sonunda aradığı başarıyı Viagra mümessilliği yapmaya başladığında bulur. Yeni işi ve tesadüfler, onu Maggie ile karşılaştırır. Maggie ve Jamie’nin aralarında gelişen ilişki sürprizlere içermektedir. Zira ilkelerinden taviz vermemeye alışkın iki insan da aynı uyuşturucunun, aşkın etkisi altındadır.

Web Sitesi: www.loveandotherdrugsthemovie.com

Benim Adım Aşk – Amore – I am Love

Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Tilda Swinton, Edoardo Gabbriellini, Flavio Parenti, Alba Rohrwacher
Senaryo: Barbara Alberti, Ivan Cotroneo, Walter Fasano, Luca Guadagnino
Tür: Dram
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: M3 Film – Mars Production – Kurmaca Film
Özet: Burjuvazi, yasak aşk ve tutku üçgeninde gelişen trajik bir aşk hikâyesi. Zengin bir ailenin hasta olan büyükbabası, işi oğluna ve torununa bıraktığını ilân eder. Evin hanımı Emma, kocasının iş seyahatleri ile kızının okul için evden ayrılmasıyla kendini yalnız hissetmeye başlar ve oğlunun aşçı arkadaşıyla bir ilişki yaşamaya başlayınca kendini yeni bir dünyanın içinde bulur.

Kağıt

Yönetmen: Sinan Çetin
Oyuncular: Öner Erkan, Ayşen Gruda, Zeynep Beşerler, Asuman Dabak
Senaryo: Sinan Çetin
Tür: Dram, Politik
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: Pinema Film – Plato Film
Özet: Emrah, ilk sinema filmini çekmeye çalışmaktadır. Babası Mehdi Bey, Emrah’ın eczacı olacağına inanıyordur. Arkadaşları ve annesi Şahane Hanım’ın da desteğiyle para bulan Emrah’ın karşısına bürokrasinin çarkları çıkar. Hayalleriyle Emrah arasında sansür kurulu başkanı Müzeyyen Hanım’dan alacağı son bir imza kalmıştır. Ama bu kolay olmayacaktır. Resmi otoritenin karşısına dikilen Emrah’ı hiç de hoş olmayan gelişmeler beklemektedir.

Web Sitesi: www.kagit-film.com

Megazeka – Megamind

Yönetmen: Tom McGrath
Oyuncular: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey’in seslendirdiği animasyon film
Tür: Animasyon
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2011
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Megazeka, dünyanın en zeki süper kötü kahramanıdır. Her yolu deneyerek Metro City’yi ele geçirmeye çalışır, ancak Metro Man olarak bilinen süper kahraman yüzünden başaramaz. Metro Man yenilmez bir kahramandır, ta ki bir gün Megazeka tarafından öldürülene dek. O andan sonra Megazeka’nın hayatta hiçbir amacı kalmamıştır. Süper kahramansız bir Süper kötü kahraman olmanın hiçbir anlamı yoktur.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çizmeli Kedi - Puss in Boots (2012) Beverly Hills Çuvava / Beverly Hills Chihuahua (2009) Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde - Asterix et Obelix: Au Service de Sa Majeste (2012) Babalar Savaşıyor - Daddy’s Home (2016) Yeni Mutantlar - New Mutantlar (2020) Earwig (2022)

Leave a comment