Köpek Oteli / Hotel For Dogs

Yönetmen: Thor Freudenthal
Oyuncular: Emma Roberts, Don Cheadle, Lisa Kudrow, Jake T.Austin, Andre Ware
Senaryo: Lois Duncan
Tür: Komedi, Macera
Süre: 100 dk.
Vizyon Tarihi: 13.03.2009
Özet: Andi ve küçük kardeşi Bruce, evde hayvan beslenmesine kesinlikle izin verilmeyen bir kasabada yaşamaktadır. Buna rağmen gizli besledikleri Friday adlı köpeklerini artık daha fazla saklayamayacakları bir noktaya gelmişlerdir. Bir gün tesadüfen karşılarına çıkan terk edilmiş bir oteli görünce Andi’nin aklına bir fikir gelir. İçinde zaten birkaç köpeğin yaşadığı oteli köpekler için harika bir yuvaya dönüştüreceklerdir.

Web Sitesi: http://www.hotelfordogsmovie.com/

Yedi Yaşam / Seven Pounds

Yönetmen: Gabriele Muccino
Oyuncular: Will Smith, Barry Pepper, Woody Harreolson, Rosario Dawson, Madison Pettis
Senaryo: Grant Nieporte
Tür: Dram
Süre: 123 dk.
Vizyon Tarihi: 13.03.2009
Özet: Yedi kişinin ortak noktaları, her birinin umutsuz derecede yardıma muhtaç olmalarıdır. Hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa, Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir. Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.

Web Sitesi: http://www.sevenpounds.com/

U2 3D

Yönetmen: Catherine Owens, Mark Pellington
Oyuncular: Bono, Adam Clayton, Larry Mullen Jr. – U2
Vizyon Tarihi: 13 Mart 2009
Firma: Mars Entertainment Group – gnctrkcll – Mars Entertainment Group
Türü: Konser
Süre: 85 dk.
Özet: Dünyanın en ünlü grubu U2 tarafından 2006 yılında yapılan konser turu kapsamında Güney Amerika, Meksiko City, Sao Paulo, Santiago ve Buenos Aires’de gerçekleşen 7 stadyum konserinde dijital 3 boyutlu kameralarla çekilen görüntüler ile multikanal dijital surround ses sistemi olağanüstü bir gerçeklik duygusu yaratıyor ve film stadyum konserlerinin heyecanını birebir yaşatıyor.

Teldeki Adam / Man on Wire

Yönetmen: James Marsh
Oyuncular: Philippe Petit, Annie Allix, Jean-Louis Blondeau, Ardis Campbell
Vizyon Tarihi: 13 Mart 2009
Firma: Tiglon Film – Bir Film
Özet: Philippe Petit, 1974’lerin en yüksek binaları olan New York’un ikiz kuleleri arasında gerilmiş telin üzerine ilk adımını attı.
Telin üzerinde yaklaşık bir saat dans ettikten sonra tutuklanıp, kısa süre sonra salıverilmek üzere hapse atıldı.
James Marsh’ın nefes kesici belgeseli, Petit ve ona yardım eden arkadaşlarının anlatımları ile “yüzyılın sanatsal suçu”nu tüm heyecanıyla aktarıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dehşet Evi - Secuestrados - Kidnapped (2011) Histeri - The Children (2009) İyi Biri (2015) Düzensiz Düzenbazlar (2017) Küçük Kahramanlar - Gnome Alone (2018) Palermo’da Yüzleşme - Palermo Shooting (2009)

Leave a comment