Son Şarkı – The Last Song

Yönetmen: Julie Anne Robinson
Oyuncular: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth
Senaryo: Nicholas Sparks, Jeff Van Wie
Süre: 95 dk.
Tür: Dram
Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2010
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Kariyeri uğruna ailesini yıllar önce terk etmiş olan bir baba, yaz tatilini ergenlik çağındaki kızı ve küçük oğluyla geçirme şansına kavuşmuştur. Ancak New York’taki evinde olmayı tercih eden kızı iletişim kurma konusunda isteksizdir. İlk aşklarla ikinci şansların kolkola gittiği bu aile, arkadaşlık ve kurtuluş hikâyesinde baba, iletişim kurmak için çareyi kızıyla tek ortak paydaları olan müzikte bulacaktır.

Sex and the City 2

Yönetmen: Michael Patrick King
Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2010
Süre: 145 dk.
Tür: Komedi
Firma: Warner Bros.
Özet: Yönetmen King, “İkon haline gelmiş bu muhteşem dört kadının hikâyesine devam etme lüksüne sahip olmak muhteşem bir durum. İlk filmi sonuna kadar destekleyen, filmin ve dizinin hayranlarını eğlendirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye belirtti. Film, dünya çapında 415 milyon dolar hasılat elde eden ilk filmin hikâyesini kaldığı yerden devam ettiriyor.

Nanny McPhee Büyük Patlama – Nanny McPhee And The Big Bang

Yönetmen: Susanna White
Oyuncular: Ralph Fiennes, Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Maggie Smith, Asa Butterfield
Senaryo: Emma Thompson, Christianna Brand
Tür: Fantastik, Komedi
Firma: UIP Filmcilik
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2010
Özet: Zaman boyutunda ileriye doğru sıçrama yapan Dadı McPhee, kocasının savaşa gitmesinden sonra aile çiftliğini tek başına çekip çevirmeye çabalayan genç anne Bayan Green’in kapısında belirir. Bayan Green’in çocuklarının başının dertte olduğunu fark eder.

Deccal – Antichrist

Yönetmen: Lars von Trier
Oyuncular: Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg, Storm Acheche Sahlstrom
Senaryo: Lars von Trier, Anders Thomas Jensen
Tür: Dram, Korku
Firma: Özen Film – Umut Sanat
Süre: 104 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2010
Özet: Umutsuzca acı çeken evli bir çift, orman içinde, herşeyden uzak evlerine çekilir. Problemli evliliklerini tamir etmeyi umut etmektedirler. Fakat doğa olaylara yön verecek ve herşey daha da kötü olacaktır.

Web Sitesi: http://www.antichristthemovie.com

Elveda – Farewell

Yönetmen: Christian Carion
Oyuncular: Guillaume Canet, Emir Kusturica, Alexandra Maria Lara, Ingeborga Dapkunaite
Senaryo: Eric Raynaud, Christian Carion
Tür: Gerilim
Tiglon Film
Süre: 113 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2010
Özet: Yıl 1981, KGB’den Albay Grigoriev, Brejnev sonrasında komünizmin geldiği hale tanık olup bu ideale dair olan inancını yitirir ve dünyayı kendisi değiştirmeye karar verir. Moskova, Thomson’da çalışan bir Fransız mühendis ile iletişime geçer ve ona çok gizli, özellikle de Amerika’yı ilgilendiren dökümanları aktarmaya başlar. Bu dökümanlar Soğuk Savaş’ın en önemli casusluk bilgilerini içermektedir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kod 999 - Triple 9 (2016) Şeytanın Oteli - Fritt Vilt 3 – Cold Prey 3 (2011) Aşkın Ritmi - We Are Your Friends (2015) Lilith Cinleri (2023) Sabit Kanca 2 (2014)

Leave a comment