İçimizdeki Düşman – L’Ennemi Intime – Intimate Enemies

Yönetmen: Florent Siri
Oyuncular: Benoit Magimel, Albert Dupontel, Aurelien Recoing, Marc Barbe
Tür: Aksiyon, Savaş
Vizyon Tarihi: 03 Temmuz 2009
Firma: Pinema Film – D Productions
Özet: Cezayir’de yaşanan savaş sırasında Fransız ordusunda bir bölüğün komutanı öldürülünce Teğmen Terrien, bölüğün başına getirilir. Bölükte hayattan ümidini kesmiş Çavuş Dougnac ile tanışır. Savaş ortamının zorlukları iki askerin kişiliklerini sınayacaktır. İsimsiz bir savaşta kaybolmuş iki asker, aslında en büyük düşmanın kendileri olduklarını fark edeceklerdir.

İçimdeki Şeytan – Alone

Yönetmen: Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom
Oyuncular: Marsha Wathanapanitch, Withaya Wasukraipaisan, Rachanu Boonchuduang
Senaryo: Sophon Sakdapisit, Aummaraporn Phandintong
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 03 Temmuz 2009
Özet: Pim’in Kore’de sürekli işi ve iyi arkadaşları vardır, evlilikleri normal gitmektedir. Bu durum Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu, dönmeleri gerektiği söylenir. Pim, Tayland’a vardığında geçmişte yaşadığı acı olayları hatırlar.

Web Sitesi
: www.alone-themovie.com

Seni O Kadar Çok Sevdim ki… – I’ve Loved You So Long

Yönetmen: Philippe Claudel
Oyuncular: Kristin Scott Thomas, Elsa Zylberstein, Serge Hazanavicius, Laurent Grevill
Senaryo: Philippe Claudel
Tür: Dram
Süre: 115 dk.
Vizyon Tarihi: 03 Temmuz 2009
Firma: Tiglon Film
Özet: 15 yılını hapiste geçiren, sessiz ve düşünceli Juliette, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yıllardır görmediği kız kardeşinin yanına yerleşir. Fakat hem hapis yılları hem de içeri girmesine neden olan trajik olay herkesten gizlenir. Bu durum Juliette’in gerilmesine neden olsa da, hem ailesinin desteği hem de kendisine yaklaşmak isteyen bir adam hayata adapte olmasında yardımcı olur.

Web Sitesi: www.ilyalongtempsquejetaime-lefilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Uçaklar - Planes (2013) Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi - Minions: The Rise of Gru (2022) Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Görünmeyen Kadın - The Invisible Woman (2014) Bücür (2018) Max Maceraları: Dinoterra - Max Dinoterra (2013)

Leave a comment