İyi Yürek – The Good Heart

Yönetmen: Dagur Kari
Oyuncular: Brian Cox, Paul Dano, Isild Le Besco, Bill Buell
Senaryo: Dagur Kári
Tür: Dram
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Tiglon Film – Bir Film
Özet: Kendini sigara ve alkole veren huysuz ihtiyar Jacques tesadüf eseri, hayattan vazgeçmiş olan Lucas ile tanışır. İhtiyar adam beşinci kalp krizini de geçirince, sahip olduğu barı devralması için Lucas’ı yetiştirmeye karar verir, ana esaslarını öğretmeye başlar: Asla yeni müşteri alma, müşterilerle dost olma ve bara kadın alma. Ancak bir gece bara gelen April adlı sarhoş hostes, dengeleri altüst eder.

Web Sitesi: www.thegoodheartfilm.com

Harbi Define

Yönetmen: Hakkı Görgülü
Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Önder Açıkbaş, Kemal Kuruçay, Melih Oğuzhan
Senaryo: Cengiz Küçükayvaz, Hakkı Görgülü, Mesut Dadal
Tür: Komedi, Macera
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Cine Film – Barkod Film Production
Özet: Amerikalı bir grup araştırmacı 1960’lı yıllarda İç Ege’nin bir köyünde Karun hazinelerini bulurlar. Günümüzde ölüm döşeğindeki Tahir, 4 erkek çocuğuna, Amerikalıların gelişinden ve yıllardır sakladığı sırrından bahseder ve hayata gözlerini yumar. Bu sır, Uşak’ın bir köyünde bulunan evlerinin altındaki saklı bir hazinedir. Kardeşler, komik olaylarla dolu bir yolculuktan sonra köye varırlar.

Web Sitesi: www.harbidefinefilm.com

Yedek Polisler – The Other Guys

Yönetmen: Adam McKay
Oyuncular: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton
Senaryo: Chris Henchy, Adam Mckay
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera
Süre: 107 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Warner Bros.
Özet: New York Polisi dedektifleri Danson ve Highsmith şehrin en sevilen polisleridir. Gamble ve Hoitz’u ise, Danson ile Highsmith’in fotoğraflarının arka plânında ve gözleri kapalıyken görürüz. Onlar kahraman değildir fakat her polisin günü gelecektir. Çok geçmeden Gamble ve Hoitz, görünürde tehlikesiz ama New York şehrinin en büyük suçuna dönüşebilecek bir davaya denk gelirler.

Web Sitesi: www.theotherguys-movie.com

Kavşak

Yönetmen: Selim Demirdelen
Oyuncular: Güven Kıraç, Sezin Akbaşoğulları, Umut Kurt, Cengiz Bozkurt
Senaryo: Selim Demirdelen
Tür: Dram
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Medyavizyon Film – Arti Film
Özet: Güven, bir muhasebe şirketinde şef olarak çalışmaktadır. Mutlu bir evliliği, her şeyden çok sevdiği bir kızı vardır. Kızı da ona çok düşkündür. Güven sıradan bir günün ardından şirketten çıkar, otobüse biner. Evinin bulunduğu ıssız sokak boyunca yürür, oturduğu üç katlı apartmanın önüne gelir. Dairesine girer, üstünü çıkarır, yüzünü yıkar, salondaki kanepeye oturur. Salon boştur. Ev boştur.

Cehennem

Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Pelin Ermiş, Serhan Süsler
Senaryo: Biray Dalkıran, Cem şancı
Süre: 115 dk.
Tür: 3 Boyutlu, Gerilim, Korku
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Medyavizyon Film – Hayalet Filmevi – Fono Film – Oskar Film
Özet: Yıllar önce engelli çocuklarından utanarak onu öldüren karı-koca… Küçük bir çocuk… Kocasını ünlü bir mankenle aldatan bir kadın… Fotoğrafçı bir koca… Ve insanın derisini kavuran Sekar… Fotoğrafçı, moda çekimi için eski bir mum fabrikasına gider. Hikaye, duvarlarda beliren mesajlar, çıkan yangınlar, vahşice öldürülen insanlar ile gelişir ve sürpriz bir sonuca doğru ilerler.

Web Sitesi: www.cehennem3dfilm.com

Baykuş Krallığı Efsanesi – Legend of the Guardians

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Emilie de Ravin, Helen Mirren, Hugo Weaving, Geoffrey Rush’ın seslendirdiği animasyon film Baykuş Krallığı Efsanesi (Legend of the Guardians)
Senaryo: Emil Stern, John Orloff, John Collee
Tür: 3 Boyutlu, Fantastik, Animasyon
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Warner Bros.
Özet: Soren, babasının anlattığı Ga’hoole Muhafızları’nın destansı hikâyeleriyle kendinden geçen genç bir baykuştur. Ga’hoole Muhafızları baykuş ırkını kötü kalpli Safkan Olanlar’dan kurtarmak için savaş vermiş, mitsel, kanatlı savaşçılar ordusudur. Soren bu kahramanlardan biri olmayı hayal etmektedir.

Web Sitesi: www.legendoftheguardians.com

Kako Si? (Nasılsın?)

Yönetmen: Özlem Akovalıgil
Oyuncular: Semahat Garuşanin, Mesut Akusta, Deniz Çakır, Kemal Okur
Senaryo: Özlem Akovalıgil
Tür: Dram
Süre: 97 dk.
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2010
Firma: Özen Film – Özlem Akovalıgil Film Yapım
Özet: Ailesi Bosna’dan İstanbul’a göç etmiş olan Semahat, ata topraklarına seyahate karar verir. Yönetmen Fatih, kadının yolculuğunu filme almak ister. Sarajevo’ya varınca Semahat’ın ailesini bulmak için yaptıkları araştırma, yaşanan son savaşın ürpertici gerçekleriyle yüzleşmelerini sağlayacaktır. Hayatta kalma mücadelesi verenler için geçmişin ve geleceğin anlamı yoktur.

Web Sitesi: www.kakosifilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sevimli Kahraman - Outback (2012) San Andreas Fayı - San Andreas (2015) Lilli Ve Sihirli Kitabı - Lilly The Witch (2009) T2 Trainspotting (2017) Şüphe - Tale 52 (2010)

Leave a comment