1994’ten bu yana sahnelerden uzak kalan sanatçı, 24 Ağustos akşamı “Ustalara Saygı”nın konuğu

İstanbul, Salim Dündar’la hasret giderecek

Yaz aylarında açıkhavaya çıkan “Ustalara Saygı” toplantıları, popüler müziğimizi yaratan sanatçılar için gerçekleştirilen gecelerle devam ediyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen etkinlik, Modern Folk Üçlüsü ve Coşkun Demir için hazırlanan konser tadındaki gecelerden sonra, bir büyük sesi daha ağırlıyor: Salim Dündar. Faruk Şüyün’ün Salim Dündar için hazırladığı “Ustalara Saygı” toplantısı, 24 Ağustos Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek.

Kariyerine davulcu olarak başlayan, yıllar sonra mikrofonun arkasına geçen ve söylediği İspanyolca şarkıların yanı sıra yarattığı “Aynalar”, “Sen Mevsimler Gibisin”, “Bir Dost Bulamadım”, “Kadersiz”, “Canım Sevgilim”, “Boş Vere Vere”, “Kalbimi Kim Çalıyor” gibi hitlerle müzikseverlerin kalbinde taht kuran Salim Dündar için hazırlanan etkinlik, saat 21.00’den itibaren takip edilebilecek.

“Ustalara Saygı” gecesi sanatseverlere, 1994’ten bu yana İstanbul’da sahne almayan Salim Dündar’la hasret giderme fırsatı sunacak. Salim Dündar etkinlikte ayrıca, 1964’ten beri uzak kaldığı ilk gözağrısı davulun başına geçip dinleyiciler için küçük bir gösteri yapacak.
Gecede Salim Dündar’ın şarkılarının yanı sıra dostlarının anılarıyla da zenginleşecek. Ahmet Karadağ, Ali Kocatepe, Aslı Güral, Ayten Alpman, Bilgen Bengü, Cenk Taşkan, Coşkun Demir, Doğan Canku, Fatih Mühürdar, Hakan Eren, Hıncal Uluç, Kadri Ünalan, Kayhan Yıldızoğlu, Naci Keklik, Nükhet Duru ve Selçuk Ural “Ustalara Saygı”ya konuk olarak ustayla ilgili duygu ve düşüncelerini müzikseverlerle paylaşacak.

Konuk sanatçıların da şarkılarıyla katılacağı “Ustalara Saygı” gecesinde, Hakan Eren’in arşivinden Salim Dündar görüntüleri de seyircilere sunulacak. Abbasağa Parkı, 31 Ağustos’ta alanının önde gelen isimleri için hazırlanacak “Ustalara Saygı” toplantısına ev sahipliği yapacak.

Etkinlik: “Ustalara Saygı” toplantısı – Salim Dündar
Düzenleyen: Beşiktaş Belediyesi
Tarih: 24 Ağustos 2009 Pazartesi
Yer: Abbasağa Parkı
Saat: 21.00

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Vahşet Geçidi - Lemon Tree Passage (2015) Ateşli Aynasızlar - The Heat (2013) Karanlık Gece - Black Night (2023) Tinker Bell ve Peri Kurtaran - Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010) Bilal: Özgürlüğün Sesi - Bilal: A New Breed of Hero (2017) Harold Fry'ın Beklenmedik Yolculuğu - The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (2023)

Leave a comment