“ENTELKÖY EFEKÖY’E KARŞI” FİLMİNE GEZİCİ FESTİVAL KAPSAMINDA
ANKARA GALASI!

Yüksel Aksu’nun yeni sinema filmi, fıkır fıkır, fikir fikir organik Anadolu komedisi “Entelköy Efeköy’e Karşı”; 17. Gezici Festival’in “Açılış Filmi” olarak Ankaralı sinemaseverlerle buluştu! Filmin, aynı zamanda Ankara galasının düzenlendiği gece; Safa Bolat ile Şenlik Bandosu’nun seslendirdiği “Harmandalı” eşliğinde; Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Behzat Ç. dizisi oyuncularından Fatih Artman, İnanç Konukçu, Yönetmen Yüksel Aksu ve oyuncuların katılımıyla, 1 Aralık 2011, Perşembe akşamı Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda, sunuculuğunu Şevval Sam’ın üstlendiği bir törenle gerçekleşti!

Şahin Irmak, Ayşe Bosse, Emin Gürsoy, Recep Yener, Ümit Olcay ve Hamit Demir’in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu, senarist-yönetmen Yüksel Aksu, yapımcılar Muharrem Gülmez ve Taha Altaylı, 17. Gezici Festival’in açılış gecesine katıldılar. “Entelköy Efeköy’e Karşı”; sunuculuğunu Şevval Sam’ın üstlendiği törenin ardından, festivalin “Açılış Filmi” olarak gösterildi. Milas, İstanbul ve İzmir galalarının ardından Ankara’da izleyici karşısına çıkan film, burada da kahkaha tufanı yaratırken, büyük beğeni topladı.

GalataFilm yapımı olan filmin kadrosunda, Şahin Irmak, Ayşe Bosse, Emin Gürsoy Recep Yener, Ayla Arslancan, Ümit Olcay, Hamit Demir, Engin Akın, Coco Erdinç, Sarı Sadettin ve Ali Sinan Demirkale yer alıyor. Filmin sürpriz ismi ise Bulutsuzluk Özlemi grubunun solisti Nejat Yavaşoğulları. Aksu’nun ilk filmi “Dondurmam Gaymak”ta olduğu gibi, köy halkı da filmde birçok farklı rolde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

Yüksel Aksu’nun 2 Aralık 2011, Cuma günü vizyona girecek “yerel ama evrensel” komedi filmi “Entelköy Efeköy’e Karşı”nın, Anadolu’nun bağrından çıkan bol kahkaha dolu hikayesi, pek çok şehirde aynı anda sinemaseverlerle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Corontina-19 (2021) Zamanda Tutsak - Old (2021)  Ye Dua Et Sev - Eat Pray Love  (2010) Son Şarkı - The Last Song (2010) Kimetsu Orchestra Concert - Mugen Train (2023) Ayla: Tek Beden İki Hayat (2010)

Leave a comment