Kemal Kükrer “Çilingir Şalgam” Yeni Tadıyla Promosyon Süresince Sadece 1 YTL
Kemal Kükrer “Çilingir Şalgam”ın Hem Tadı Hem Fiyatı Yenilendi
1915 yılından beri sofralara lezzet katan Kemal Kükrer, geleneksel içeceklerimizden biri olan şalgam suyunu şimdi yeni tadı ve fiyatıyla sunuyor. Kemal Kükrer tarafından farklı bir üretim metoduyla üretilmeye başlanan “Çilingir Şalgam” Ocak ve Şubat aylarındaki promosyon dönemi boyunca 1 YTL’lik satış fiyatıyla tüketicilere damak tadının yanı sıra fiyat avantajı da sunuyor.

Türkiye’de sos ve sirke denince akla gelen ilk marka olan Kemal Kükrer, “Çilingir Şalgam”ın tadını ve fiyatını yeniledi. Kemal Kükrer’e özel üretim metoduyla piyasaya sunulan “Çilingir Şalgam” Ocak ve Şubat ayları boyunca tüketiciyle sadece 1 YTL fiyatla buluşacak.

Geleneksel lezzetlerin başında gelen şalgam suyu, içerisinde bulunan A,B ve C vitaminleri, iyot, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve fosfor gibi madensel tuzlar, yapraklarında demir ve bakır ile tam bir vitamin kaynağı olarak biliniyor. Her türlü yiyeceğin yanında tüketilebilen “Çilingir Şalgam” Kemal Kükrer kalitesi ve ekstra fiyat avantajı ile dikkat çekiyor.

Şalgam Suyu Her Derde Deva
Vitamin, şeker ve madensel tuzlar yönünden oldukça zengin olan şalgam suyu kanser de dahil olmak üzere pek çok hastalığa iyi geliyor. Şalgamın faydaları şöyle sıralanıyor:

* Bronşları açıp göğsü yumuşatır, solunum yollarını temizler,
* Öksürüğe, bronşite, anjine, zatürreye, zatülceme, astıma ve boğmacaya karşı etkin bir doğal ilaçtır,
* Romatizma, gut ve eklem yangılarının ağrılarını dindirir,
* Çıban ve apseleri iyileştirir,
* Soğuktan meydana gelen çatlakları, yaraları kapatır.
* İştahı açar,
* Sindirimi kolaylaştırır,
* Sinirleri yatıştırır,
* Mide ve karaciğere faydalıdır,
* Kemik ve dişleri kuvvetlendirir,
* Afrodizyak özelliği vardır,
* Kalp, damar ve göz sağlığı için faydalıdır,
* İdrar söktürücüdür,
* Romatizma, nikris ağrılarına, mafsal şişliklerine, böbrek kumu ve taşının düşmesine, apse, dolama, kan çıbanı, donma, ergenlik sivilceleri, egzama, boğaz iltihabına, pekliğe, şeker hastalığına iyi gelir,
* Kansızlık için ideal bir ilaçtır,
* Suyu ile saçlar yıkandığında beyazlaşmayı önler.

Editöre Not

KEMAL KÜKRER 1915 yılında Eskişehir’de sirke üretimine başlamıştır. 1999 yılı KEMAL KÜKRER markası için dönüm noktası olmuştur. Kükrer ailesi, bu mirası GÜLEL ailesine devretmiş ve bu aşamadan sonra teknolojide, pazarlama ağının genişlemesinde ve birçok alanda da güçlenerek KEMAL KÜKRER markasının gücüne güç katmıştır. Bugün Eskişehir çıkışı Kütahya yolu üzerinde 23.000 M2’lik alanda son teknolojinin kullanıldığı üretim prosesi, Türkiye’de “sanayi alanında kullanılan sirke” üretiminde en büyük yatırımlardan birini yapmıştır. Bu yeni teknoloji, şu an dünyada sirke konusunda mevcut olan en üst düzeydeki teknolojiyi kapsamaktadır. 2002 yılında ürün çeşitlerine sirke ve limon sosunun yanı sıra yüzde yüz doğal şalgam suyu, soya sosu, nar ekşisi, meyve konsantresi, katkısız acı sos, sarımsak sosu, balsamik sirke, hurma sirkesi, vişne sirkesi ve turşu kur’u da ekleyerek 2007 yılında ise İzmir Kemalpaşa’da Turşu ve konserve fabrikasını kurdu.İzmir fabrikasında Türkiye’nin Üzüm sirkesi ile yapılan ilk turşusunu tüketicisi ile buluşturdu. Bu sayede piyasaya daha güçlü girdi. Üretmiş olduğu doğal ürünleri, tüketicilere Türkiye genelinde 81 ildeki bayileri ve zincir mağazalar aracılığıyla ulaştırmakta, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla üretim yapmaktadır. Üzüm sirkesinde pazar lideri olup 2009 yılı hedefi üretimini % 20 artırıp ihracata ağırlık vermektir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşka Şans Ver - La Chance de Ma Vie - Second Chance (2011) Şov Bizınıs (2011) Hayalet Suikastçı - Assassin (2023) Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians (2010) Creed III: Efsane Devam Ediyor - Creed III (2023) Demir Kapılar - Iron Doors (2011)

Leave a comment