ÇILGIN KANAL EKİBİ İLK BÖLÜM KUTLAMASINDA BULUŞTU!
Ekranların yeni kahkaha bombası “ÇILGIN KANAL”  başladı!
Yapımcılığını Yasemin Nak’ın yaptığı, aşure tadında dizi
“Çılgın Kanal” 15 Nisan Çarşamba akşamı 19.50’de TRT 1’de başladı! Çılgın Kanal’da başrolleri Murat Serezli, Buket Dereoğlu, Cihat Tamer ve Tulû Çizgen paylaşıyor.

TRT 1 ekranlarının en çılgın dizisi ÇILGIN KANAL’ın ilk bölümünü izlemek üzere ÇTV ekibi, Taş Devri Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.Yapımcı Yasemin Nak ve başrol oyuncuları Murat Serezli, Buket Dereoğlu, Cihat Tamer,Tulû Çizgen ve ÇTV ekibi ilk bölümü kahkahalar eşliğinde izlediler.

Hafta içi Çarşamba günleri 19.50’de TRT 1 ekranlarına gelecek olan ÇILGIN KANAL (ÇTV)’da; 3 harf kuralı olan AGD ile yani “AZİM, GÜÇ, DİSİPLİN”  askeri disipliniyle yönetilen ama çılgınlığı kontrolden çıkmış bir TV kanalında geçen komik olaylar anlatılıyor.

Her hafta bir ünlünün de konuk oyuncu olarak katılacağı Çılgın Kanal’da Murat Serezli; Yıldırım Show’un talk show’cusunu, Buket Dereoğlu; kadın programı sunucusunu, Cihat Tamer kanalın yöneticisini, Tulû Çizgen talk show yönetmenini canlandırıyor. Çılgın Kanal’ın Haber Spikerini Berat Yenilmez, Konuk Koordinatörünü Turgut Tunçalp, Çaycıyı Aytaç Ağırlar, Yıldırım’ın Asistanını Burcu Günay, Yapım Asistanını Selin Zafertepe , Spor Spikerini Timur Ölkebaş, Haber Asistanını Elif Şanlı ve Çocuk Bakıcısını Sibel Yıldırım canlandırıyor.

Yapım: JOY PR
Yapımcı: Yasemin NAK
Yönetmen: Filiz KAYNAK
Görüntü Yön: Eyüp Boz
Senaryo: Murat Gürvardar
Müzik: Loituma’nın “Levan Polkka” adlı dünyaca ünlü şarkısı Warner Bros’dan tüm hakları alınmıştır
Oyuncular: Murat Serezli (Yıldırım), Buket Dereoğlu (Deniz), Cihat Tamer (Albay Kemal), Tulû Çizgen (Filiz), Aytaç Ağırlar (Hıdır), Berat Yenilmez (Ersin) , Turgut Tunçalp (Bilge), Burcu Günay (Seçil), Selin Zafertepe (Şule), Timur Ölkebaş (Cemil), Elif Şanlı (Duygu), Sibel Yıldırım (Nimet), Ahsen Özgenç (Merve), Gökay Coşkun (Murat)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşkta Yanlış Yoktur - The Right Kind of Wrong (2014) Sürgün İnek (2014) Çılgın Baskın - Raid Dingue (2018) Tanrılar ve İnsanlar - Des Hommes et Des Dieux - Of Gods and Men (2011) Güvenli Bir Yer - Safe Place (2023) Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı - World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Leave a comment