İŞTE “BERLİN KAPLANI”NIN DİĞER YILDIZLARI

“Berlin Kaplanı” sadece Ata Demirer’in Ayhan Kaplan karakteri ile değil, diğer oyuncuların performansları ile de çok konuşulacak.

Eyyah Eyvah 2’de Ata Demirer’in kayınpederi rolü ile beyazperdeyle buluşan Tarık Ünlüoğlu, bu filmde Ayhan Kaplan’ın antrenörü ‘Cemal’ olarak kamera karşısına geçti. Bir önceki filmde kamera önünde de arkasında da çok eğlenen ikili, yine çok eğlenceli anlar kaydettiler.

“Berlin Kaplanı”nın Türkiye’deki çekimlerinde ekibe “esas kız’ olarak Nihal Yalçın dahil oldu. Geçen yıl ekrandaki performansıyla çok konuşulan Nihal Yalçın bu yıl sinema dünyasının gözdesi! Yalçın,“Berlin Kaplanı”ndaki‘Elvan’ rolüyle yine çok konuşulacak.

Filmin küçük sürprizi ve Ata Demirer’in “yaşından büyük bir oyuncu” diye tanımladığı Mert Aran. Ayhan Kaplanı’ın yeğeni ‘Fatih’ olarak izleyeceğimiz Mert Alan, başta Ata Demirer olmak üzere setteki herkesin sevgilisiydi. Film ekibinin Antalya’da bularak kadroya dahil ettiği Mert Alan, yeteneği ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

NECATİ BİLGİÇ 20 YIL SONRA KAMERA KARŞISINDA

Ayhan Kaplan’ın hiç karşılaşmadığı eniştesi rolündeki Necati Bilgiç, 20 yıl aradan sonra setlere döndü. Bir dönemin en popüler oyuncularından olan ve hem ekranda hem sinema perdesinde unutulmaz işlere imza atan Bilgiç, sessizliğini bu film ile bozdu. Ata Demirer’in de her fırsatta hayranlığını dile getirdiği Necati Bilgiç, Karadenizli enişte rolündeki performansı ile sinemaya hızlı bir dönüş yapmış olacak.

BkmFilm yapımı, “Berlin Kaplanı” 27 Ocak 2012’de vizyonda olacak.

Filmin Konusu:
Ayhan Kaplan Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır.  Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir.  Filmimiz olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157628176886423″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Keşif (2018) Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2015) Queen of Katwe (2017) Deliormanlı (2016) Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy (2014) Yar1m - Yarım (2016)

Leave a comment