Yaşanan ekonomik kriz televizyon dünyasını derinden etkiledi. Kriz nedeniyle birçok televizyon dizisi yayından kaldırılırken bazı diziler ise çareyi çekimlere ara vermekte buldu. Star’ın “Baba Ocağı” dizisi ise çekimlere ara vermeden devam ediyor. Yaşanan ekonomik kriz televizyon sektörünü de etkiledi. Televizyon kanalları bazı program ve dizileri yayından kaldırırken, birçok dizinin ise çekimleri durdu. Kurtlar Vadisi Pusu, Avrupa Yakası, Binbir Gece ve Yaprak Dökümü gibi reytingi yüksek dizilerin çekimlerine ara verilirken Star TV’de yayınlanan “Baba Ocağı” dizisinin ise çekimlerine Muğla’nın Bozüyük Beldesinde ara verilmeden devam ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Muğla’ya gelen Baba Ocağı dizisinin yapımcısı İbrahim Mertoğlu dizi ekibiyle bir araya gelerek yemek yedi. Pınarbaşı restoranda verilen yemeğe yapımcı İbrahim Mertoğlu, Genel Müdür Özkan İpek, dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizi oyuncuları ve dizi çalışanları katıldı. Yemekte oyuncular ve diz ekibi müzikle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Yemekte konuşan Sinetel Filmcilik Genel Müdürü Özkan İpek, yaşanan ekonomik krize rağmen çekimlerin devam edeceğini belirterek, “Biz buraya sizleri görmeye geldik, sizlerle yemek yemeye geldik. Kanal arkamızda dizimiz devam ediyor” dedi.

Yönetmen Mustafa Şevki Doğan ise, yaşanan ekonomik krizin piyasaları olumsuz etkilediğini belirterek, “Yaşanan ekonomik kriz televizyon sektörünü olumsuz etkiledi. İlk etapta çoğu dizi yayından kaldırılırken daha sonra ise devam eden diziler kriz nedeniyle çekimlerini durdurmak zorunda kaldı. Bu dönemde dizimizin çekimlerine devam etmek beni çok mutlu ediyor. Dizimiz komedi dizisi. Böyle bir dönemde insanları güldürmek istiyoruz” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aslan Yürek - The Lion (2021) Ratchet & Clank - Ratchet ve Clank (2016) The Circle (2017) R.I.P.D. Ölümsüz Polisler (2013) Serçenin Gözyaşı (2023) Sevgili Komşum (2018)

Leave a comment