Yapımcılığını Süreç Film’in yaptığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği başrolleri Haluk Bilginer, Yağmur Tanrısevsin, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören ve Hasan Küçükçetin’in paylaştığı Kaçak dün akşam yayınlanan 39. bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu.  Özellikle baba-kız; Haluk Bilginer (Faysal) ile Yağmur Tanrısevsin (Tülay) ‘in kavuşma sahnesi geceye damgasını vururken, sosyal medya da dizi ve Tanrısevsin’in başarılı oyunculuğu için mesajlar yağdı.

Yağmur Tanrısevsin’in Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncuyla aynı seti paylaşmaktan oldukça keyifli olduğu öğrenilirken, ikili önceki gün çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu’da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesinin anlatıldığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Ustura Faysal, yıllardır görmediği kızı Tülay ile kavuştu. Yıllardır aradığı kızını bulan Faysal, onu ölümden
kurtardıktan sonra karşı karşıya gelince Tülay onu ilk başta affedemez. Faysal (Haluk Bilginer), Tülay’a (Yağmur Tanrısevsin) sarılınca gözyaşlarını tutamaz ve oldukça duygusal anlar yaşanır. Haluk Bilginer’in kızının elini öptüğü sahneler izleyicilerin gözlerinin yaşarmasına neden olurken, sosyal medyada da yorum yağdı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bana Bir Soygun Yaz (2012) Zamanın Sınırında - Frontier (2018) Ölümlü Dünya 2 (2023) Kardan Adam - The Snowman (2017) Medyum - Red Lights (2012) Karanlık Sular - The Shallows (2016)

Leave a comment