OCEAN’S 8
15 Haziran’da Sinemalarda.

HER HİLE BİR PROFESYONEL GEREKTİRİR

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna ve Helena Bonham Carter aksiyon macera “Ocean’s 8”de bir araya geliyor.

Beş yıl, sekiz ay, 12 gün… ve devam ediyor. Hapisten yeni çıkmış olan Debbie Ocean (Sandra Bullock) hikayelere konu olmuş kariyerinin en büyük soygununu işte bu kadar süredir kurgulamaktadır.

Ne gerektiğini bilmektedir: Başta eski suç ortağı Lou (Cate Blanchett) olmak üzere, kendi alanlarında en iyilerden oluşan bir ekibe ihtiyacı vardır. İki eski arkadaş uzmanlardan oluşan bir takım oluştururlar: Mücevherci Amita (Kaling); sokak dolandırıcısı Constance (Awkwafina); çalıntı mal alım satımında uzman Tammy (Paulson); hacker Nine Ball (Rihanna); ve moda tasarımcısı Rose Weil (Bonham Carter).

Hedef 150 milyon değerinde pırlantadır. Bu pırlantaların olduğu kolye dünya çapındaki aktris Daphne Kluger’ın (Hathaway) boynunu süsleyecek ve yılın en önemli organizasyonu Met Gala’nın odağı olacaktır. Planları kaya gibi sağlam görünse de, ekibin işlerini bitirip oradan çıkmaları için yaptıkları planı kusursuz uygulamaları gerekmektedir; üstelik her şey göz önünde gerçekleştirilecektir. “Ocean’s 8”da kadın oyuncu kadrosuna Kluger’ın Gala’da partneri olan, her şeyden habersiz Claude Becker rolündeki Richard Armitage ve parçaları birleştirmeye çalışan sigorta müfettişi John Frazier rolündeki James Corden eşlik ediyor.

Gary Ross (“Seabiscuit,” “The Hunger Games,” “Pleasantville”) “Ocean’s 8”i Olivia Milch’le birlikte senaryolaştırdığı kendi özgün hikayesine dayanarak yönetti. Steven Soderbergh ve Susan Ekins filmin yapımcılığını; Olivia Milch ortak yapımcılığını; Michael Tadross, Diana Alvarez, Jesse Ehrman ve Bruce Berman ise yönetici yapımcılığını gerçekleştirdiler.

Ross’un kamera arkası ekibi; görüntü yönetiminde Eigil Bryld (“In Bruges”), yapım tasarımında Alex DiGerlando (“Beasts of the Southern Wild”), kurguda Oscar adayı Juliette Welfling (“The Diving Bell and the Butterfly”) ve kostüm tasarımında Sarah Edwards’dan (“The Secret Life of Walter Mitty”) oluşuyor. Filmin bestesi Daniel Pemberton’a (“Steve Jobs”) ait. “Ocean’s 8” George Clayton Johnson ve Jack Golden Russell’ın yarattığı karakterlere dayanıyor.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Rahway Road yapımı olan “Ocean’s 8”i sunar. Filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri (2020) Kırmızı - Turning Red (2022) Kara Deniz - Black Sea (2015) İlk Arınma Gecesi - The First Purge (2018) Paranormal Activity 2 (2010) Bir Mafya Hikayesi - Les Lyonnais - A Gang Story (2012)