Bir gazetecinin akıl almaz dünyasına doğru yolculuğa çıkaran Apo Kaya’nın yazıp yönettiği “Ne İstediniz?”in galası, Mustafa Alabora, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Hatice Şendil, Zeynep Beşerler, Ebru Özkan, Murat Akkoyunlu, Engin Alkan, Özgür Özberk, Haki Biçici, Hakan Bilgili, Derya Karadaş, Gülhan Tekin, Sümer Ezgü, Erhan Yazıcıoğlu, Göksel Kortay, İzzet Günay gibi isimlerin katılımıyla Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşti!

Kenan İmirzalıoğlu’nun yoğun programı nedeniyle katılamadığı ancak oyuncu dostlarını unutmayarak çiçek gönderdiği “Ne İstediniz?” oyunu, galaya gelen davetlilerden de tam not aldı.

Didem Balçın, Olgun Toker, Lila Gürmen, Gürsu Gür, Süleyman Felek gibi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ne İstediniz?”de, usta oyuncu Mustafa Alabora da barkovizyonda konuk oyuncu olarak tiyatro seyircisiyle buluşuyor ve uzun süre ayrı kaldığı tiyatroya dolaylı bir şekilde “merhaba” diyor.

Suzan, komşusunun evinde beş gün boyunca durmadan çalan telefon sesinden rahatsızlık duyar. Evde kimsenin olmadığını anlayınca, apartman görevlisi Kemal ile birlikte, içeri girmeye karar verirler. Telefonu cevaplamaya kalktıkları sırada ise, tehlikeli bir durumun içine düşerler. Tam evi terk edeceklerken; ev sahibini aramaya gelen Mesut ve Ece ile karşılaşırlar. Onların da olaya dahil olmasıyla işler iyiden iyiye çığrından çıkar. Komik bir örgüyle başlayan hikâye, eve sonradan gelen Gökay’ın anlattıklarıyla boyut değiştirir.

Reji asistanlığını Simge Altay ve Başak Kalkan’ın, ışık tasarımını İsmail Oğuz’un, dekor ve kostüm tasarımını Gamze Kuş’un, genel koordinatörlüğünü Hülya Demirtaş’ın üstlendiği oyunun barkavizyondaki genç isimleri ise, Lara Yalçın ve Furkan Yücel.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157638541451006″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Üç Tepe - Three Peaks (2018) Kıyamet Günü - The Impossible (2012) Gran Turismo (2023) Bu İşte Bir Yalnızlık Var (2013) Kaygı (2017) Bir Dilim Aşk - My Bakery in Brooklyn (2016)

Leave a comment