Kayıp bu hafta bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor!

Kanal D’nin başrollerini; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli, Dolunay Soysert ve Kürşat Alnıaçık’ın paylaştıkları, beğeniyle izlenen dizisi “Kayıp” bu akşam kelimenin tam anlamı ile “bomba” gibi bir bölümle ekrana gelecek.  

Dizinin, ani ve beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı, temponun ve heyecanın bir an bile olsun düşmeyeceği bu bölümünde; annesi ve kız kardeşi arasında seçime zorlanan Mehmet, Falko’ya tuzak kuracak. İkili, kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelecek ancak, bu kez avantajlı olan Mehmet olacak.

Bu bölümde ayrıca; “İntikam peşinde olan Mehmet tetiği çekecek mi? Kerem’in özgür kalmasının bedeli ne olacak? Aslında Kerem’in dönmesini hiç istemeyen Murat, istenilen parayı vermeye razı olacak mı? Kerem, aylar sonra ailesinin yanına dönebilecek mi? Kerem’in günlüğünden aldatıldığını öğrenen Leyla’nın Kemal’e tepkisi ne olacak?” soruları ve yanıtları da ön plana çıkacak.

“Kayıp”ın, soluk soluğa izlenecek yeni bölümü Kanal D’de ekrana gelecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Keriz Parası - Dumb Money (2023) Power Rangers (2017) Barselona Barselona / Vicky Cristina Barcelona (2009) John Wick: 4 - John Wick: Chapter 4 (2023) Vahşiler - Hostiles (2018) Küçük Bir Rica - A Simple Favor (2018)

Leave a comment